Η Jessica Alba αναρωτίεται μέχρι ποιο μήνα της εγκυμοσύνης μπορεί να κάνει σεξ!

Πιο ανανεωμένη και όμορφη από ποτέ εμφανίστηκε η Jessica Alba, που περιμένει το δεύτερο παιδάκι της, στην εκπομπή “The Tonight Show”. Η ίδια μίλησε για τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα, την εγκυμοσύνη της, αλλά και το αν μπορεί να κάνει σεξ…

Η γνωστή ηθοποιός φορούσε ένα λευκό φόρεμα και ήταν όμορφη και χαμογελαστή. Η ίδια έκατσε αναπαυτικά στην πολυθρόνα, αφήνοντας να φανεί η φουσκωμένη κοιλίτσα της και έδειχνε ιδιαίτερα χαρούμενη.

Ανάμεσα στους καλεσμένους της εκπομπής που βρέθηκε ήταν και η ειδική για θέματα του σεξ Sue Johanson, στην οποία μάλιστα, η γνωστή ηθοποιός ανέφερε τους φόβους της, σχετικά με το αν μπορεί να κάνει σεξ, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Η Jessica που αναμένεται να γεννήσει στα μέσα του Σεπτεμβρίου, εξομολογήθηκε ότι φοβάται να κάνει σεξ σε προχωρημένει εγκυμοσύνη, για να μην βλάψει το μωράκι που περιμένει.

Η ειδικός κατάλαβε τις ανησυχίες της, αλλά τη διαβεβαίωσε πως το να κάνει σεξ με τον άντρα της είναι απόλυτα ασφαλές και δεν μπορεί να βλάψει το μωρό.
Δες το video:

Read More

And More