Κορομηλά – Μελέτη: Πού διασκέδασαν χθες το βράδυ;

Βραδινή έξοδο με φίλους στο Κολωνάκι έκανε χθες η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία βρέθηκε στο εστιατόρια Duka για να απολαύσει μια λαχταριστή μακαρονάδα μαζί με την Ρούλα Κορομηλά.
Η Ρούλα ως γνήσια οικοδέσποινα του bar – restaurant που διατηρεί στο κέντρο της Αθήνας υποδέχτηκε την Ελεονώρα και τις πρότεινε να δοκιμάσει μια από τις αγαπημένες της σπεσιαλιτέ του μαγαζιού. Το Duka έχει γίνει άλλωστε ένα από τα πιο hot στέκια στο Κολωνάκι και η Ρούλα χαίρεται ιδιαίτερα, όταν βλέπει εκεί τους διάσημους φίλους της.

Η Ελεονώρα από την πλευρά της φαίνεται πως διασκέδασε πολύ και απόλαυσε το δείπνο της. Η ίδια ανέβασε στο twitter της και μια φωτογραφία από το γευστικό πιάτο με τα μακαρόνια που ετοιμαζόταν να φάει και ενημέρωσε τους φίλους της πως βρίσκεται στο Κολωνάκι με την Ρούλα. Ενώ, λίγο αργότερα ανέβηκε και μια ακόμη φωτογραφία που έδειχνε το άδειο πιάτο της γνωστής παρουσιάστριας του Star.

Πριν…

… και μετά!

Βέβαια, η διασκέδαση δεν τελείωσε εκεί αφού και η Ρούλα γλεντήσει με με άλλους φίλους της και επέστρεψε στο σπίτι, τα ξημερώματα. Και εκείνη έγραψε στο twitter της “Μόλις επέστρεψα σπίτι… ξεσαλώσαμε! Υπέροχη βραδιά”.

Read More

And More