Απόκτησε την νέα κρέμα- επανάσταση της Shiseido και πάρε δώρο την κρέμα ματιών που θες!

Εδώ και καναδυό βδομάδες περίπου έχει μπει στο beauty routine μου μια κρέμα επανάσταση με τεχνολογία κατευθείαν από την Ιαπωνία (δεν ξέρω αν στο έχω ξαναπεί, αλλά οι Ιάπωνες είναι πάντα ένα βήμα πιο μπροστά!) και αυτή την κρέμα μπορείς να την δοκιμάσεις και εσύ που είσαι 20 και εσύ που είσαι 40. Γιατί δεν έχει ηλικία. Και γιατί κάνει θαύματα. Πρόκειται, λοιπόν, για την ολοκαίνουρια Ultimune της Shiseido και παρακάτω σου έχω συγκεντρώμενα όλα τα info που χρειάζεσαι!

Η ομορφιά βρίσκεται ήδη μέσα σας και περιμένει να την ενεργοποιήσετε!
Η ομορφιά βρίσκεται στο σύστημα άμυνας του δέρματός μας, υποστηρίζει η Shiseido και παρουσιάζει το Ultimune, ένα επαναστατικό ελιξίριο ομορφιάς, το οποίο βασισμένο σε μια παγκόσμια καινοτομία αλλάζει τα δεδομένα στην περιποίηση της επιδερμίδας. Είναι η πρώτη φορά που ένα προϊόν ενεργοποιεί το ανοσοποιητικό σύστημα του δέρματος και ενισχύει τις λειτουργίες του χαρίζοντας πιο ελαστική, πιο λαμπερή, πιο ανθεκτική επιδερμίδα. Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος και όλες τις ηλικίες, το Ultimune προστίθεται πλέον στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης κάθε γυναίκας φθάνοντας στις βαθύτερες στοιβάδες της επιδερμίδας και ενεργοποιώντας την ομορφιά που βρίσκεται ήδη μέσα μας.

Η Shiseido και το Club Omotenashi «περιποιούνται» τα μάτια μας!
Η Shiseido και το Club Omotenashi προσφέρουν μοναδικά δώρα! Συγκεκριμένα, με την αγορά ενός Ultimune και προϊόντων Shiseido όλες οι γυναίκες θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν την κρέμα ματιών της επιλογής τους!
Η περιποίηση των ματιών απαιτεί ιδιαίτερη φροντίδα απ’ όλες τις γυναίκες ανεξαρτήτου ηλικίας και τα προϊόντα περιποίησης της Shiseido προσφέρουν λύσεις πρόληψης και αντιμετώπισης των πρώτων σημαδιών χαλάρωσης και γήρανσης. Αν στην περιοχή των ματιών διακρίνονται έντονα τα σημάδια έλλειψης ελαστικότητας τότε η ιδανική κρέμα περιποίησης είναι η BioPerformanceSuper Corrective Eye Cream της Shiseido. Αν από την άλλη, έχουν κάνει την εμφάνισή τους οι ανεπιθύμητες ρυτίδες τότε η Shiseido προτείνει ανεπιφύλακτα την Intensive Eye Contour Cream της σειράς Benefiance Wrinkle Resist 24 ή την Concentrated AntiWrinkle Eye Cream που δρα ενάντια στα σημάδια του χρόνου και της φωτογήρανσης.
Και φυσικά περιμένω feedback σου όταν την δοκιμάσεις!

Read More

And More