Το trick της Kim Kardashian που κάνει τα χείλη της τοοοοοσοοοο sexy!

Υπάρχει ένα trick που η Kim Kardashian κάνει φανατικά. Και που όλο θέλω να στο γράψω και όλο ξεχνιέμαι. Αλλά να που μόλις έπεσα πάνω σε αυτή τη photo από το χθεσινό event ACRIA Holiday Dinner στο οποίο πήγε η Kim και τώρα είναι η καταλληλότερη αφορμή!

Κι ένα close up του beauty trick πριν την περιγραφή!
/

Αυτό που κάνει, λοιπόν, πάντα ο Mario Dedivanovic ο οποίος είναι ο προσωπικός της make up artist και που της εξασφαλίζει γεμάτα, μεγάλα και ζουμερά χείλη, είναι να τοποθετεί ένα touch highlighter στο κέντρο του άνω χείλους, εκεί που σχηματίζεται το “V”. Και το trick αυτό είναι τέλειο γιατί το highligher αντανακλά το φως και ό,τι αντανακλάται από το φως δείχνει μεγαλύτερο.

Τώρα, αν δεν έχεις ένα τέτοιο προϊόν (τέλειο highlighter είναι το Touch Eclat του YSL) μπορείς να το κάνεις είτε με πούδρα λάμψης, είτε με μια ανοιχτόχρωμη γυαλιστερή σκιά (σίγουρα θα έχεις κάποια ξεχασμένη στο βάθος του νεσεσέρ σου).

Last but not least: Όσον αφορά το υπόλοιπο μακιγιάζ της Kim, κάνε κλικ παρακάτω στην κάθε photo και δες πώς θα το αντιγράψεις α-κρι-βώς, όπως το έδειξε σε εμάς η Μαρία Μαρκαντωνάτου, προσωπική make up artist της Τατιάνας!

Read More

And More