Οι stars φεύγουν για διακοπές! Τι φοράνε;

Αγαπάω τα αεροδρόμια… για πολλούς λόγους αλλά κυρίως γιατί όλοι είναι καλοντυμένοι! Πάντα όλοι προσέχουν τι θα φορέσουν πριν φύγουν για διακοπές. Οι συνδυασμοί που θα πάρεις μαζί σου είναι δευτερευούσης σημασίας μπροστά στο outfit που πρέπει να επιλέξεις για να φτάσεις στον προορισμό.

Δες εδώ για να πάρεις μερικές στιλιστικές ιδέες από τον τρόπο που επιλέγουν να ντυθούν οι celebrities του πλανήτη Holywood λίγο πριν κάνουν check in!

FEDORA HAT

Η Diane Kruger ετοιμάζεται για ρομαντικές διακοπές με τον καλό της Joshua Jackson! Στιλιστική πινελιά στο look είναι φυσικά το καπέλο Fedora το οποίο μαρτυράει το εξωτικό του προορισμού. Και η Nicole Sheringer υιοθετεί την ίδια καλοκαιρινή στιλιστική επιλογή και μάλιστα το εναρμονίζει χρωματικά με την τσάντα της. Εσύ;

ΨΗΛΑ ΡΕΒΕΡ


Οι γυναικείοι αστράγαλοι ήταν πάντοτε ένα ευαίσθητο σημείο για τη μόδα. Λίγο να κρύβονται, λίγο να φαίνονται… Άλλες φορές τονίζονται με ιδιαίτερα σέξι ψηλοτάκουνα strapy sandals και άλλες χάνονται κάτω από μάξι boho φορέματα. Φέτος όμως η μόδα του τζιν τους αφήνει εκτεθειμένους σε κάθε αδιάκριτο βλέμμα. Η Jessica Biel βιάζεται να προλάβει το check in φορώντας μπαλαρίνες και τζιν με γυρισμένο ρεβέρ. Το προτιμούμε όμως στην Rene Zelveger που τα συνδυάζει πιο πετυχημένα με nude ψηλοτάκουνα. Δεν έχεις παρά να γυρίσεις τα πατζάκια σου λοιπόν…

ΦΛΑΤ ΣΑΝΔΑΛΙΑ


Παραδέχομαι ότι τα ψηλοτάκουνα είναι σέξι! Τα φλατ σανδάλια όμως είναι πρακτικά και άνετα. Και όταν έχεις μπροστά σου μεγάλο ταξίδι δεν έχεις άλλη επιλογή. Αυτό μάλλον σκεφτόταν η Cindy Crawford συνδυάζοντας ένα γκρι τζιν με φλατ ασημένια σανδάλια. Η Scarlet Johansson από την άλλη προτιμάει τα σανδάλια τύπου grecian από καφέ δέρμα.

Read More

And More