Ιωάννα Λίλη: Αφιέρωσε τον ελεύθερο χρόνο της αποκλειστικά στα παιδιά της!

Μια ευκαιρία να περάσει ώρες ξεκούρασης και χαράς μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα είχε η Ιωάννα Λίλη τις περασμένες ημέρες. Η παρουσιάστρια μπόρεσε μάλιστα να αφιερωθεί ολοκληρωτικά στα δύο της παιδιά, Μαρία και Γιάννη, αφού όπως έγραψε η ίδια μέσω Instagram, η αλλαγή της συσκευής κινητού της την έκανε να “χαθεί” από όλους αυτό το τριήμερο.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Ιωαννα Λιλη (@ioanna_lili) στις

Με την παραπάνω φωτογραφία της η Ιωάννα Λίλη ευχήθηκε “Καλό μήνα” στους διαδικτυακούς φίλους της και τους ενημέρωσε για την “απουσία” της το τριήμερο λόγω της αλλαγής στην συσκευή του κινητού της τηλεφώνου.

Η Ιωάννα Λίλη με τα παιδιά της, προτίμησε να μείνει “εντός των τειχών” της Θεσσαλονίκης για το τριήμερο. Δεν έλειψαν ωστόσο από το πρόγραμμά τους οι κοντινές εξορμήσεις, όπως αυτή σε γνωστό Ιππικό Όμιλο λίγο έξω από την πόλη της Θεσσαλονίκης όπου οι τρεις τους πέρασαν μοναδικές στιγμές.


Η παρουσιάστρια έχει μεγάλη αδυναμία στα δύο της παιδιά, που έχει αποκτήσει από τον γάμο της με τον Θοδωρη Ζαγοράκη και τους το αποδεικνύει με την παραμικρή ευκαιρία, αφού κάθε Σαββατοκύριακο που περνάει μακριά από τα τηλεοπτικά πλατό δεν τους χαλάει χατήρι.

Read More

And More