Aθηνά Οικονομάκου: “Γιατί να πω δημόσια αν είμαι ερωτευμένη’;

Η Αθηνά Οικονομάκου μίλησε στο περιοδικό ” Όλα” της εφημερίδας Πρώτο Θέμα για το πώς αντιμετωπίζει όλους αυτούς που ασχολούνται με την προσωπική της ζωή και υποστήριξε πως δεν παρακολουθεί τα όσα λέγονται ή γράφονται για εκείνη.

“Δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη γιατί δεν έχω παρακολουθήσει όσα έχουν πει για μένα κατά καιρούς. Λέιπω πολλές ώρες από το σπίτι και δεν παρακολουθώ τηλεόραση. Από εκεί και πέρα, πιστεύω ότι είναι λογικό να μην έχουν σαφή εικόνα για το τι είμαι, από την άλλη όμως δεν έχει προκύψει κάτι που να με εκθέσει ή να με προσβάλει”.

H Aθηνά Οικονομάκου που έχει βρεθεί πολλές φορές στην επικαιρότητα λόγω της προσωπικής της ζωής ξεκαθάρισε πως δεν βρίσκει τον λόγο να σχολιάσει αφού ό,τι κι αν πει συνήθως χρησιμοποιείται εναντίον της. “Δεν είναι καθόλου κακό να είναι ερωτευμένος κάποιος, το λέω σε πολύ κόσμο αν είμαι ή όχι, από εκεί και πέρα δεν χρειάζεται να βγω να το ανακοινώσω δημόσια. Από τη στιγμή που δεν πρόκειται για μια σχέση που είναι κοντά στον γάμο, στην επισημοποίηση ή σε ένα παιδί, γιατί να το πω;”.

Ενώ δεν έκρυψε πως πολλές φορές μία μερίδα τύπου την έχει εκνευρίσει αρκετά “Μετά ο κάθε δημοσιογράφος, ο κάθε τυχάρπαστος που δεν κάνει σωστά τη δουλειά του, κατά τη γνώμη μου, πέρα από κάποιους που εκτιμώ και που είναι πολύ σοβαροί, βρίσκει την ευκαιρία να πάρει τη δήλωσή μου, να τη διαστρεβλώσει, να συμπληρώσει, να σχολιάζει, να κρίνει… Όλο αυτό με ενοχλεί πάρα πολύ. Κάτι που μπορεί να σχολιαστεί από δέκα ανθρώπους που ίσως εγώ δεν εκτιμώ και παρ’ όλα αυτά θα τους ακούσει πολύς κόσμος”.

Read More

And More