Δ. Νομικού: Χτυπάει το βιολογικό της ρολόι και πιστεύει πως ο Χολίδης θα γίνει πολύ καλός πατέρας!

Η εμφάνιση της Δούκισσας Νομικού στο Μadwalk σχολιάστηκε όσο καμία. Για λίγες μέρες την έκανε talk of the town αφού απέδειξε ότι μπορεί να μεταμορφωθεί από μία barbie girl σε μία απρόβλεπτη femme fatale.

H ίδια μιλάει στο περιοδικό ΕΓΩ! για τα cupcakes, τον αγαπημένο της που θα γίνει πολύ καλός πατέρας, για το παιδικό βιβλίο που ετοιμάζει αλλά και για τις τηλεοπτικές της “ανησυχίες”.

Η συνεργασία της με την Σήλια Κριθαριώτη, για δεύτερη χρονιά στο Madwalk, ήταν άψογη. Η Δούκισσα έλαβε μέρος με πολλή χαρά και με μεγάλη αγωνία. Η sexy εμφάνισή της σχολιάστηκε έντονα ήταν όμως κάτι που δεν περίμενε να συμβεί.

Ειδικά αυτές τις ημέρες, που υπάρχει τόσο μεγάλη σύγχυση με τις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα μας, δεν περίμενα τέτοια υπερανάλυση για μία εμφάνιση σε επίδειξη μόδας”, υποστηρίζει η ίδια.

Καθένας έχει την άποψή του. Προσωπικά δεν κρατάω κακία σε κανέναν. Είμαι τυχερή, πάντως, γιατί από τις αρνητικές κριτικές δεν επηρεάζονται οι δικοί μου άνθρωποι”, συνέχισε.

Η Δούκισσα νιώθει λίγες φορές sexy στις ζωή της. “Περισσότερο γλυκιά αισθάνομαι παρά sexy”, αναφέρει παρόλο που αποτελεί μία από τις γυναίκες που όλοι οι άνδρες θα ήθελαν δίπλα τους. Εκείνη βέβαια χάρισε την καρδιά της στον Χρήστο Χολίδη. Ο χαρακτήρας του και η ειλικρίνειά του είναι αυτά που την κερδίζουν σε εκείνον με το πέρασμα του χρόνου.

Χαίρομαι που είναι δίπλα μου, όχι μόνο στα ωραία και τα εύκολα αλλά και στα δύσκολα. Εκεί είναι η αληθινή μαγκιά και ο Χρήστος διαθέτει μπόλικη”, εξομολογείται στο περιοδικό το μοντέλο.

Ο τραγουδιστής είναι ο άντρας που θα ήθελε να είναι ο άνθρωπος που θα μείνει “για πάντα” δίπλα της και παρόλο που αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να το ξέρει, υπογραμμίζει πως θα γίνει πολύ καλός πατέρας. Θέλει όμως να γίνει μανούλα; “Το καμπανάκι χτυπάει χρόνια τώρα όμως, κάνω πως δεν το ακούω!”, δηλώνει εξηγώντας πως ένα παιδί θα έρθει όταν δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες.

Η αγάπη της για τα παιδιά όμως εκφράζεται και μέσα από το καινούριο επαγγελματικό της βήμα, την συγγραφή ενός παιδικού μυθιστορήματος. “Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι θα γίνω συγγραφέας, ούτε ότι σκέφτομαι να το εκδώσω. Απλώς χαλαρώνω αποτυπώνοντας σε ένα χαρτί ό,τι με απασχολεί”, τονίζει.

Η Δούκισσα μίλησε ακόμα για το “Just the two of us 2”, το “Laugh attack”, το “Dancing with the stars 3” αλλά και για το αν θα ξανάκανε πρωινό. Διάβασε περισσότερα στο ΕΓΩ! που κυκλοφορεί!

Read More

And More