Κ. Καινούριου: Αποκαλύπτει πως είναι ερωτευμένη και μιλά για τον νέο της σύντροφο!

Ερωτευμένη και πολύ ευτυχισμένη δηλώνει η Κατερίνα Καινούργιου. Η νεαρή παρουσιάστρια παραδέχεται πως βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του νέου της συντρόφου και μίλησε ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, αλλά και για το πώς συμπεριφέρεται σε έναν άνδρα.
Η νεαρή παρουσιάστρια, παραδέχτηκε πως είναι ξανά ερωτευμένη με γνωστό επιχειρηματία, λέγοντας σε συνέντευξή της στο περιοδικό “ΕΓΩ”: “διανύω μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής μου. Δόξα τω θεώ, είμαι πάρα πολύ καλά!”
Μιλώντας για τον ιδανικό σύντροφο ανέφερε πως τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει είναι: “Ευγένεια, να μου κάνει κλικ και να μου φέρεται πάρα πολύ όμορφα. Να με σέβεται και να τον σέβομαι. Τίποτα παραπάνω!”

Απαντώντας σε όσους της χρέωναν τον Μιχάλη Σηφάκη ως σύντροφο της, λέει: “Είμαι με άλλον άνθρωπο και είναι γελοίο αυτό που γράφεται. Είναι τραγικό και αστείο. Έχω βαρεθεί πια να μου χρεώνουν φίλους μου για συντρόφους μου. Το θεωρώ ανήθικο!”

Για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε στο παρελθόν, ανέφερε: “Αντιμετώπισα πριν από 2 χρόνια ένα ορμονικό πρόβλημα και πήρα 14 ολόκληρα κιλά. Είμαι δυνατός χαρακτήρας όμως και δεν ήθελα να επηρεαστεί η ψυχολογία μου. Μια γυναίκα μπορεί να είναι όμορφη και με περισσότερα και με λιγότερα κιλά. Σκοπός είναι να μην επηρεάσει την υγεία της… Είχα και πολύ καλό γυναικολόγο. Το διάστημα αυτό, ήταν δίπλα μου οι γονείς μου. Τα τελευταία δυο χρόνια, επισκέπτομαι ψυχαναλύτρια. Με έχει βοηθήσει να θωρακίσω το χαρακτήρα μου. Οπότε, είτε έχοντας κάποια κιλά παραπάνω, είτε λιγότερα, το θέμα είναι να είσαι καλά με την εικόνα σου” και συμπλήρωσε: “Έχω περάσει κι εγώ δύσκολες στιγμές, όπως όλα τα νέα κορίτσια. Ερωτικές απογοητεύσεις, θέματα με την υγεία μου, ανασφάλεια”.
Μάθε περισσότερα στο “ΕΓΩ” που κυκλοφορεί!

Read More

And More