Ο θάνατος του ηθοποιού Ανδρέα Μουσουλιώτη και τα συγκλονιστικά λόγια της συζύγου του

O κυπριακός καλλιτεχνικός χώρος έγινε φτωχότερος μετά τον θάνατο του ΑνδρέαΜουσουλιώτη. Ο γνωστός ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή στις 10 Απριλίου βυθίζοντας σε πένθος τους οικείους του, όσους συνεργάστηκαν μαζί του αλλά και όσους τον ήξεραν από την πολύχρονη καριέρα του. ‘Εφυγε από τη ζωή μετά από τη μεγάλη περιπέτεια που είχε με τον καρκίνο.

Τραγική φιγούρα αυτή της συζύγου του Λουκίας Μιχαήλ Μουσουλιώτη. Η ηθοποιός αποχαιρέτησε για πάντα τον άντρα της ζωής της το Σάββατο, 12 Απριλίου στην εκκλησία της Αγίας Βαρβάρας στο Καϊμακλί.

Δείχνοντας μεγαλείο ψυχής, ανέβασε κανονικά την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί στο Θέατρο Τυφλών. “Η παράσταση θα γίνει κανονικά ως ένδειξη τιμής προς την μνήμη του Ανδρέα”, είπε η ίδια στους συνεργάτες της.

Συγκινημένη από την αγάπη του κόσμου τόσο για εκείνη όσο και για το σύζυγό της έγραψε στην σελίδα της στο facebook:

Αυτό ήταν το πιο δύσκολο Πάσχα της ζωής της. “Τίποτα πια δεν είναι το ίδιο…Χριστός Ανέστη…χωρίς εσένα”, έγραψε σήμερα η ηθοποιός. Άλλωστε η ιστορία αγάπης με τον Ανδρέα Μουσουλιώτη είναι από τις πιο σπάνιες και ξεχωριστές.

Η Λουκία είχε μιλήσει στην Τατιάνα και την εκπομπή Μίλα για το πως γνωρίστηκαν, για την διαφορά ηλικίας και το γεγονός ότι κρατούσαν κρυφή τη σχέση τους 16 ολόκληρα χρόνια.

Δες τι είχε πει τότε

Read More

And More