Η Μ. Σολωμού μιλά για τη σιλουέτα της και δηλώνει: Κρύβω έναν χοντρό άνθρωπο μέσα μου!

Η Μαρία Σολωμού σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ”ΟΚ!” αποκάλυψε όλα τα μυστικά της διατροφής και της τέλειας σιλουέτας της και δήλωσε ότι κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, πήρε 18 κιλά και σε διάστημα τριών μηνών έχασε 22! ”Τα έχασα χωρίς διατροφή. Προφανώς είχε αλλάξει ο μεταβολισμός μου…”

Η Μαρία που έχει ύψος 1,67 και βάρος 50 κιλά, στη συνέχεια ανέφερε: ”Δεν έχω άγχος με τα κιλά, δεν ζυγίζομαι συχνά. Από τα ρούχα μου καταλαβαίνω αν έχω πάρει βάρος ή όχι. Κρύβω έναν χοντρό άνθρωπο μέσα μου. Μου αρέσουν οι λιχουδιές. Έχω αδυναμία στις τηγανητές πατάτες και τα γλυκά. Δηλαδή μπορεί να φάω τα βραστά λαχανικά μου και το ψητό κρέας ή το ψάρι και μετά να φάω δύο πάστες. Αυτό είναι το μόνο μου πρόβλημα… Τώρα διανύω την περίοδο όπου μπορεί να φάω μία φορά την εβδομάδα γλυκό, το οποίο είναι σπάνιο για μένα. Κανονικά τρώω κάθε μέρα…”

Για τον χρόνο, τις ρυτίδες και τις πλαστικές επεμβάσεις
”Και βέβαια αγχώνομαι με τον χρόνο που περνάει, υπάρχει άνθρωπος που δεν αγχώνεται που γερνάει; Καθόλου φίλος δεν είναι. Δεν συμπαθώ το χρόνο που περνάει από όλες τις απόψεις, ούτε από το γήρας ούτε από τις στιγμές που φεύγουν. Θα ήθελα ένα pause στον χρόνο… Ακόμα δεν έχω δει την πρώτη μόνιμη ρυτίδα. Έχω ρυτίδες έκφρασης από τα 15 μου. Περνώντας βέβαια ο καιρός βλέπεςι αλλαγή. Βλέπεις τη χαλάρωση του δέρματος…

Σαφέστατα θα μπορούσα να κάνω κάτι, το οποίο όμως δεν θα ήταν μόνιμο. Δεν θα μπορούσα να μπω σε διαδικασία λίφτινγκ. Θα φοβόμουν πάρα πολύ. Θα προτιμούσα εναλλακτικές μεθόδους, όχι κάτι που σου αλλοιώνει τα χαρακτηριστικά. Ενδεχομένως κάποιο λέιζερ αναζωογόνησης, τεχνικές δηλαδή που σου δίνουν περισσότερη λάμψη.”

Επιπλέον, η γνωστή ηθοποιός ξεβάφεται πάντα πριν κοιμηθεί, κάνει συχνά μάσκα μαλλιών και πίνει τουλάχιστον τρία λίτρα νερό την ημέρα. Δεν είναι υπέρ της γυμναστικής… Πριν ένα χρόνο όμως, της προέκυψε ένα πρόβλημα στη μέση και το αντιμετώπισε με ασκήσεις κοιλιακών και ραχιαίων. Όμως, οι ασκήσεις Pilates και ο χορός είναι αυτά που της ταιριάζουν. Παρακολουθούσε μαθήματα χορού για 10 χρόνια.

Διάβασε περισσότερα στο ”ΟΚ!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More