Ζ. Μακρυπούλια και άλλοι επώνυμοι στην πρεμιέρα του Τότσικα! Δες φωτογραφίες

Επίσημη πρεμιέρα με πολλούς celebrites έκανε χθες το βράδυ στο θέατρο “Άλμα” ο Αποστόλης Τότσικας και μέσα από τα τερατώδη προβλήματα του κέρδισε το ζεστό χειροκρότημα του κοινού.

Πολλοί ήταν οι επώνυμοι που παρακολούθησαν και διασκέδασαν με την επιτυχημένη πρεμιέρα της ιδιαίτερης κομωδίας – παρωδίας “Τερατώδη προβλήματα” του Μάρτιν Ντάουνινγκ, ενώ από το πλευρό του Αποστόλη δεν έλειπε φυσικά η σύντροφος του Ρούλα Ρέβη.
Το “παρών” έδωσαν πολλά ονόματα της showbiz ανάμεσα τους ο Θοδωρής Αθερίδης που συμπρωταγωνιστεί με τον Αποστόλη Τότσικα στο “Πίσω στο σπίτι”, η Τζένη Θεωνά που πήγε να εμψυχώσει τον σύντροφο της Αντρέα Κοντόπουλο, που πρωταγωνιστεί στην παράσταση, η Ζέτα Μακρυπούλια με τον καλό της φίλο Θάναση Αλευρά, η Σμαράγδα Καρύδη,το νιόπαντρο ζευγάρι Θάλεια Ματίκα και Τάσος Ιορδανίδης, ο Ορέστης Τζιόβας, η Αθηνά Οικονομάκου με την Νίκη Παληκαράκη και ο Μάριος Φραγκούλης.
Λίγα λόγια για την υποθέση:
Ο δόκτωρ Βίκτωρ Φράνκεσταϊν, μένει σε ένα λοφτ ενός ουρανοξύστη στο Μανχάτταν μαζί με τον υπηρέτη του τον Ιγκόρ, ο οποίος δεν είναι άλλος απο τον Κουασιμόδο και την πιστή του οικονόμο την κυρία Λούρκερ η οποία είναι κρυφά ερωτευμενη μαζί του.

Τι θα συμβεί άραγε όταν θα πάνε να ζητήσουν τη βοήθεια του ο ομοφυλοφυλος λυκάνθρωπος Χάρυ Τάλμποτ, ο Κόμης Δράκουλας, η βρυκόλακας Σούκι Στακχαουζ, το Φάντασμα της Όπερας και μία σταρ του Χόλυγουντ η οποία έχασε το Όσκαρ απο τη Νάταλι Πόρτμαν;
Την απάντηση δίνουν ο Αποστόλης Τότσικας, ο Αντρέας Κοντόπουλος, ο Γιάννης Παπαθανασίου, η Νικολέττα Θωμά, ο Απόλωνας Μπόλλας, η Ηλιάννα Γαιτάνη, ο Αντώνης Αντωνάκος και η Φαίη Ζαρμπή.

Δες φωτογραφίες από την πρεμιέρα:


Τζένη Θεωνά, Θοδωρής Αθερίδης, Σμαράγδα Καρύδη


Θανάσης Αλευράς, Ζέτα Μακρυπούλια


Ορέστης Τζιόβας, Θάλεια Ματίκα, Τάσος Ιορδανίδης, Νικολέτα Κατσαηλίδου


Νίκη Παλληκαράκη, Αποστόλης Τότσικας, Αθηνά Οικονομάκου


Ο Αποστόλης Τότσικας με την σύντροφό του Ρούλα Ρέβη


Νίκη Παλληκαράκη, Τζένη Θεωνά, Αθηνά Οικονομάκου


Νικολέτα Κατσαηλίδου, Τζένη Θεωνά


Σμαράγδα Καρύδη και Θοδωρής Αθερίδης


Θανάσης Αλευράς, Θοδωρής Αθερίδης, Σμαράγδα Καρύδη, Ρούλα Ρέβη


Μάριος Φραγκούλης και Ρούλα Ρέβη


Αθηνά Οικονομάκου, Sunny Μπαλτζή


Οι πρωταγωνιστές από τη θεατρική παράσταση “Ιδιωτικές Ζωές”

Read More

And More