Μαρία Κορινθίου – Γιάννης Αϊβάζης: Με την κόρη τους στην Θεσσαλονίκη!

Λίγες εβδομάδες πριν η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αΐβάζης άρχισαν να κάνουν κάθε εβδομάδα κι από ένα ταξίδι στην συμπρωτεύουσα. Αιτία; Η επιτυχημένη τους παράσταση με τίτλο “Άνω Κάτω” παρουσιάστηκε για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων σε θεατρική σκηνή της Θεσσαλονίκης. Αυτό ωστόσο είναι το τελευταίο διήμερο που θα χρειαστεί να ταξιδέψουν εκεί αποκλειστικά για τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Θέλοντας να συνδυάσουν το ταξίδι τους στη Θεσσαλονίκη με τον ποιοτικό χρόνο που όσο συχνότερα μπορούν περνούν μαζί σαν οικογένεια και με την κόρη τους, η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης αποφάσισαν για τις δύο αυτές ημέρες να πάρουν μαζί τους και την μικρή τους κόρη, Ισμήνη.

Τελευταίο Παρασκευοσαββατο με “ΑΝΩ ΚΑΤΩ ” στο θεατρο ΒΕΡΓΙΝΑ !! !! Έχω και σοφέρ !!! @mariakorinthiou @yannisaivazis #theater #thessaloniki #happy #actor #lovemyjob

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Yannis Aivazis (@yannisaivazis) στις

Η μικρή Ισμήνη απόλαυσε τη διαδρομή μέχρι το αεροδρόμιο καθισμένη αναπαυτικά στην αγκαλιά του μπαμπά της ενώ η μητέρα της οδηγούσε το αυτοκίνητο. Ενθουσιασμένοι και οι τρεις πόζαραν για μία selfie που μοιράστηκαν μέσω Instagram χαρούμενοι για το ταξίδι που θα ακολουθούσε.

Read More

And More