BAFTA Awards 2017: τα καλύτερα μακιγιάζ και μαλλιά!

Το βράδυ της Κυριακής ήταν αφιερωμένο σε βραβεία, red carpet events και μερικά πολύ όμορφα μακιγιάζ και μαλλιά. Πολλές διάσημες αυτού του κόσμου επιστράτευσαν top make up artist και hair stylist για να παρευρεθούν στα Grammy (δες και ψήφισε εδώ το αγαπημένο σου beauty look) και στα BAFTA. Στο event που διοργανώθηκε στην βρετανική πρωτεύουσα όπως ήταν απόλυτα φυσικό το LaLaLand σάρωσε τα βραβεία, αλλά τι γίνεται με το καλύτερο beauty look; Δες παρακάτω το μακιγιάζ και τα μαλλιά που επέλεξαν οι stars και ψήφισε το δικό σου αγαπημένο!

Emma Stone
H πρωταγωνίστρια του LaLaLand με ένα beauty look που υπηρετεί τέλεια τον ρομαντικό ρόλο της πρωταγωνίστριας. Στα χείλη φοράει ένα ροδαλό κραγιόν με μπλε τόνους το οποίο έχει σετάρει με ένα glittery eyeliner στα μάτια.
Felicity Jones
To χτένισμα της Felicity Jones είχε μια ρετρό διάθεση χάρη στον συνδυασμό της χωρίστρας στη μέση, της φράντζας και του όγκου στην κορυφή.

Emily Blunt

H Emily Blunt μας άρεσε πολύ με τα ρομαντικά twists στα μαλλιά της και το eyeliner που έδινε γατίσιο αποτέλεσμα στο βλέμμα της!
How to: αυτά τα twists γίνονται πανεύκολα κι εδώ σου δείχνουμε πώς να τα κάνεις βήμα- βήμα!
Taylor Hill
H μούσα της Lancome φορούσε ένα τέλειο ενυδατικό και ελαφρώς glossy κραγιόν στα χείλη της στην ιδανική φυσική απόχρωση ενώ μας θύμισε πόσο υπέροχο είναι το χρωματιστό μολύβι στα μάτια. Πολύ πιο ενδιαφέρον το αποτέλεσμα αν το συγκρίνεις με ένα απλό μαύρο μολύβι!
Kate Middleton
H Δούκισσα του Cambridge με γενναίες δόσεις ρουζ στα μάγουλά της που της έδιναν ένα τέλειο και απόλυτα φυσικό αναψοκοκκίνισμα και bouffant χτένισμα στα μαλλιά της.
How to: για να δεις πώς γίνεται το χτένισμα της Δούκισσας κάνε κλικ εδώ! Το έχουμε βήμα- βήμα!

Read More

And More