Η Kylie Jenner κάνει contouring στα αυτιά! Και εξηγεί γιατί!

Πριν έναν χρόνο ο πολύς κόσμος δεν είχε την παραμικρή ιδέα τι είναι το contouring (δες εδώ το video tutorial που είχαμε κάνει τέσσερα χρόνια πριν με τον Φρέντυ Καλομπράτσο). Και σήμερα το κάνουμε μέχρι και στα αυτιά!

Η Kylie Jenner είδηση της ημέρας, λοιπόν, είναι η εξής: η Kylie Jenner ανέβασε ένα ακόμη βίντεο με την celebrity make up artist, Hrush Achemyan το οποίο ενώ ξεκινάει κανονικά με την Kylie να έχει contouring σε όλο της το πρόσωπο και καταλήγει με contouring στα… αυτιά! Ναι, στα αυτιά! Και με την ατάκα της Kylie στην make up artist της “Ω, ναι! Μου αρέσει πολύ όταν μου κάνεις contouring στα αυτιά!” ξεκινάει ο παραλογισμός μέχρι που η Kylie Jenner εξηγεί γιατί πρέπει κάποιος να κάνει contouring στα αυτιά και όλα μπαίνουν στην θέση τους!

“Δεν είναι καθόλου ωραίο να είσαι στο red carpet ή να κάνεις snapchat και το πρόσωπό σου να έχει ένα χρώμα και τα αυτιά σου ένα άλλο! Ακριβώς όπως και ο λαιμός έτσι και τα αυτιά είναι ένα σημείο του προσώπου σου και πρέπει να υπάρχει ενιαίο χρώμα” (θυμάσαι το contouring που έκανε αυτή η blogger εδώ στο λαιμό;).

Και η Kylie Jenner δεν έχει καθόλου άδικο τελικά αν το καλοσκεφτείς. Ένα άλλο παράδειγμα: ο make up artist της Chanel Dominique Papadopoulos μας έχει πει πως πρέπει να περνάμε με ότι έχει μείνει στο πινέλο και το άνω μέρος των χεριών μας όταν έχουμε να πάμε σε κάποια επίσημη εκδήλωση ή ένα τραπέζι και πως πρέπει να βάζουμε τα χέρια μας δίπλα στο πρόσωπό μας και να έχουν το ίδιο χρώμα. Δες το βίντεο εδώ.

Εν τω μεταξύ, αν δεν έχεις ιδέα τι είναι το contouring, στο παρακάτω πολύ πρακτικό βίντεο με την Έλενα Χατζηνικολίδου σου δείχνουμε πώς να το κάνεις πανεύκολα!

Read More

And More