Έκανε self tan, πήγε στο γυμναστήριο και δες τι έγινε!

Το self tan δεν είναι εύκολη υπόθεση. Έχουμε ακούσει κατά καιρούς ιστορίες για self tan που το επόμενο πρωί έμοιαζαν περισσότερο για… orange παρά για tan, έχουμε δει το self tan να βγαίνει πάνω στα σεντόνια και έχουμε δει ένα σωρό ακόμη. Αλλά ποτέ δεν πέρασε από το μυαλό μας ότι το self tan θα μπορούσε να σου κάνει αυτό. Μέχρι να φτάσει στα αυτιά μας αυτή η ιστορία, όχι και τόσο δύσκολα, μιας και μιλάμε για viral!

Πριν κάποιες μέρες η twitter user με το όνομα @Evemallonxx, a.k.a. Eve, ανέβασε μια photo της και έγραψε: “αυτή είναι η τελευταία φορά που πάω στο γυμναστήριο έχοντας κάνει selft tan. Ahahah!”. Τι ήταν αυτό το τόσο αστείο στην πρόταση; Μπορείς να δεις παρακάτω…

Φόρεσε το adidas κολάν της προτού καλά- καλά στεγνώσει το κολάν της με αποτέλεσμα να αποτυπωθεί το logo στο πόδι της. Το tweet της είχε περίπου 6.000 retweets, 60.000 like και κάμποσα comments που έλεγαν πως η adidas όφειλε να την χορηγήσει. Guess what? Απάντησε και η adidas λέγοντας πως ήταν καρμικό και κάπως αναπόφευκτο.

Τώρα, αν δεν ενδιαφέρεσαι για χορηγίες αλλά θέλεις να κάνεις self tan, εδώ μπορείς να δεις αναλυτικά το δικό μου story όταν το έκανε!

Read More

And More