Γιατί η Celine Dion φοβάται το botox

Όταν η Nicole Kidman πριν μερικά χρόνια αποφάσισε να κάνει 899 διαφορετικές επεμβάσεις στο πρόσωπό της και άλλα τόσα botox, ήταν πολύ spooky να την βλέπεις στην μεγάλη οθόνη να προσπαθεί να υποδυθεί ότι κλαίει ή ότι χαίρεται ή ότι- συμπλήρωσε- εσύ και στην πραγματικότητα να μην κουνιέται τίποτα από το πρόσωπό της.

Πράγματι, όταν είσαι καλλιτέχνης και καλείσαι να εκφράσεις συναισθήματα πρέπει να μην κάνεις τίποτα που μπορεί να εμποδίσει αυτή τη διαδικασία. Και το μπότοξ αδρανοποιεί τους μυς οπότε, ναι, εμποδίζει την διαδικασία. Αυτό ακριβώς το άγχος έχει και η Celine Dion η οποία δήλωσε πως φοβάται να κάνει botox γιατί δεν θα μπορεί να εκφραστεί συναισθηματικά επί σκηνής.

“Ακόμη κοιτάω στα περιοδικά για να βρω εκείνη την θεραπεία ή την επέμβαση που θα κάνω στον εαυτό μου, όχι για να γίνω διαφορετικά, αλλά για να διατηρηθώ όπως είμαι τώρα”, είπε η 49χρονη star στη Sun και συνέχισε: “Είμαι πολύ ανοιχτή στην επιστήμη και σε αυτά που μπορώ να κάνω σε σχέση με την εμφάνισή μου. Θα ήθελα να κάνω κάποια πράγματα αλλά θα είμαι πολύ προσεκτική αν τα κάνω”.

“Δεν μπορώ να κάνω botox γιατί είμαι τραγουδίστρια. Αν πάνε πολύ βαθιά μπορεί να παραλύσει το πρόσωπό μου. Αν τραγουδάω και δεν κινείται τίποτα στο πρόσωπό μου δεν θα έχει το ίδιο αντίκτυπο και δεν θέλω να χάσω τον τρόπο που εκφράζομαι, τα συναισθήματά μου τα οποία μοιράζομαι με τον καιρό!”.

“Δεν πηγαίνω σε spa, δεν κάνω θεραπείες στο πρόσωπό μου, απεχθάνομαι το μανικιούρ και το πεντικιούρ. Δεν είμαι καθόλου έτσι. Προτιμώ να ανάβω κεριά, να πίνω έναν καφέ, να χαζεύω τα περιοδικά, να ζωγραφίζω με τα παιδιά μου”, αυτά είπε η Celine Dion στην συνέντευξή της και μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνες. Ειδικά το κομμάτι της εκφραστικότητας. Γιατί σκέψου αυτή η ερμηνεία παρακάτω να μην ήταν έτσι…

Read More

And More