Γίνεται να αφαιρέσεις τα μαύρα στίγματα με… οδοντικό νήμα; Βίντεο!

Όταν είσαι beauty editor του internet και όχι των περιοδικών, ξέρεις πως η επικαιρότητα τρέχει. Επίσης, ξέρεις πως οφείλεις να είσαι updated και να ενημερώνεις για κάθε τι που γίνεται εκεί έξω, στον beauty κόσμο.

Όταν είσαι beauty editor του internet μια από τις πηγές ενημέρωσής σου και άντλησης θεμάτων είναι το τρίπτυχο bloggers-vloggers-instagram γιατί εκεί καθημερινά όλο και κάτι νέο μας συστήνεται. Το τελευταίο νέο, λοιπόν, παύλα τρέλα έχει να κάνει με το πώς να χρησιμοποιήσεις το οδοντικό σου νήμα με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο. Το credit ανήκει στην vlogger Sukhi Mann η οποία χρησιμοποίησε οδοντικό νήμα για να αφαιρέσει τα μαύρα στίγματα στο πρόσωπό της αφού προηγούμενως είχε “μαλακώσει” την επιδερμίδα της ακουμπώντας για αρκετά λεπτά στη μύτη της μια βρεγμένη πετσέτα με ζεστό νερό.

Δες παρακάτω το βίντεο…

Το βίντεο έχει 1.000.000 προβολές και μάλιστα στο τέλος μας δείχνει πως αντί για λοσιόν μπορείς να χρησιμοποιήσεις στοματικό διάλυμα!

DON’T! DON’T! DON’T!

Ως beauty editor οφείλω να σε ενημερώσω πως αυτό είναι ένα τερααααααστιο don’t! Και πως αν θες να κάνεις καθαρισμό το καλύτερο πράγμα που μπορείς να κάνεις είναι να κλείσεις ραντεβού με τον δερματολόγο. Και αν θέλεις να βοηθήσεις την επιδερμίδα σου με τα μαύρα στίγματα, επένδυσε σε ένα προϊόν με σαλικυλικό οξύ ή μια λοσιόν όπως η θρυλική P50 Biologique που είναι στα cult και πιο αγαπημένα beauty προϊόντα παγκοσμίως που βρίσκεις σε δερματολογικά ιατρεία ή αισθητικούς.

Read More

And More