Η Kim Kardashian με silver blond μαλλιά! Και δεν είναι περούκα!

Η πρώτη- πρώτη φορά που είδαμε την Kim Kardashian με πολύ ξανθό ανοιχτό χρώμα στα μαλλιά της ήταν δύο χρόνια πριν, στο fashion week του Παρισιού το 2015. ‘Εκτοτε, φαίνεται πως αυτό είναι το γούρι της Kim αφού πριν από κάθε fashion week αποφασίζει να κάνει μια huge αλλαγή στα μαλλιά της.

Χθες, 6 Σεπτεμβρίου άνοιξε η αυλαία για την εβδομάδα μόδας στην Νέα Υόρκη για τη σεζόν Spring-Summer 2018 και η Kim εμφανίστηκε με ένα silver blond χρώμα στα μαλλιά της, ένα αρκετά πιο ψυχρό ξανθό σε σχέση με όλα όσα την έχουμε δει τελευταία!

Η αλλαγή οφείλεται στον Chris Appleton ο οποίος είπε στο αμερικάνικο Glamour: “Είναι μια πολύ εντυπωσιακή αλλαγή από τα πολύ μακριά μαλλιά που λάνσαρε η Kim ένα χρόνο πριν στο Παρίσι. Θέλαμε έναν εντελώς φρέσκο αέρα και το πλατινέ είναι iconic look. ‘Ηξερα πως η Kim θα έδειχνε super εντυπωσιακή με αυτό!”.

Αλλά τι είναι αυτό που διαφοροποιεί το συγκεκριμένο χρώμα της Kim από αυτά που είχε στα προηγούμενα fashion week; Η απάντηση είναι ο τόνος. Ενώ το 2015 ήταν ένα ζεστό πλατινέ αυτό πρόκειται για ένα ψυχρό silver blond που είναι σχεδόν ξανθό: “Πρόκειται για ένα πιο cool και edgy τόνο”, συμπληρώνει ο ίδιος όμοιος με το peroxide blonde που σου είχαμε δείξει εδώ αναλυτικά. BTW: αν ενδιαφέρεσαι να κάνεις αυτό το χρώμα, διάβασε οπωσδήποτε τα info που μας είχε δώσει ο Νικόλας Βιλλιώτης.

… Και το αναπόφευκτο poll: πώς προτιμάς την Kim Kardashian; Με το προηγούμενο ή το τωρινό χρώμα μαλλιών της;

Read More

And More