Stop everything! H κόρη της Beyonce ετοιμάζει δική της beauty σειρά!

Αυτός είναι ο μήνας της Beyonce. Fact! Την περασμένη εβδομάδα μας ανακοίνωσε με τον πιο ανατρεπτικό τρόπο την εγκυμοσύνη της και αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως οι χρυσοί άσσοι που κρύβοι στο μανίκι της είναι πολλοί ακόμη! Το νεότερο… νέο, λοιπόν, σε σχέση με την Queen Bey είναι ότι μόλις κατοχύρωσε το όνομα της κόρης της Blue Ivy προκειμένου να της ανοίξει εταιρία.

Αν αυτό γίνει σύμφωνα με το ΤΜΖ, η Blue Ivy η οποία είναι μόλις 5 ετών θα είναι η νεότερη σε ηλικία ιδιοκτήτρια εταιρίας. Κάτι που θα την κάνει εκατομμυριούχο πριν καλά- καλά κλείσει τα 10 της και που θα την απαλλάξει από το άγχος της επαγγελματικής αποκατάστασης για πάντα (αν υποθέσουμε ότι η κόρη της Beyonce θα είχε ποτέ τέτοιο πρόβλημα).


Όσον αφορά την εταιρία που θα “τρέχει” η Blue Ivy, σύμφωνα πάντα με το ΤΜΖ, θα έχει αρώματα, προϊόντα φροντίδας μαλλιών, προϊόντα καθαρισμού και πολλά, πολλά ακόμη για “ενήλικες και βρέφη”.

Πάντως, αν κρίνουμε από την επιτυχία που είχαν τα αρώματα της Beyonce (τα έσοδα που έφεραν στην Queen Bey ήταν 400 εκατομμύρια!), τα πρώτα προϊόντα που θα βγάλει στην αγορά η Blue Ivy θα γίνουν sold out προτού καλά- καλά βγουν στην αγορά. Και μετά σειρά θα έχουν τα δίδυμα…

Read More

And More