Δες τους νικητές του διαγωνισμού Chocomania The Body Shop!

Η ημέρα των ερωτευμένων έφτασε! Με αφορμή την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου το TLIFE και το Body Shop σου δίνουν την ευκαιρία να κερδίσεις ένα… Yummy Yummy δώρο!

Ένα από τα οκτώ σετ Chocomania (σου έχω μιλήσει ήδη γι’ αυτά εδώ!) μπορεί να γίνει δικό σου! Πώς; Συμπλήρωσε την φόρμα συμμετοχής που θα βρεις στο τέλος αυτού του άρθρου. Έπειτα πήγαινε στο fanpage του TLIFE στο Facebook και γράψε το δικό σου μήνυμα αγάπης με την ένδειξη για τον διαγωνισμό “The Body Shop”. Τα οκτώ μηνύματα αγάπης με τα περισσότερα Like κερδίζουν!

Η συνταγή για να κερδίσεις είναι απλή: Θέλει αγάπη, έρωτα, σοκολάτα και ωραίες μυρωδιές!

Και σήμερα σου έχω πιο ευχάριστα νέα! Κατόπιν της μεγάλης σας συμμετοχής η Body Shop αποφάσισε να εμπλουτίσει το δώρο προσφέροντάς σου την deluxe συσκευασία αξίας €34.00! Έτσι το νέο σετ Chocomania από το Body Shop περιέχει scrub, body butter (αγαπημένο!) και lip balm αλλά και αφρόλουτρο σε 250ml, σαπούνι σε σχήμα καρδιάς και σφουγγαράκι.

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει δύο μέρες (Δευτέρα 13 και Τρίτη 14 Φεβρουαρίου) και οι νικήτριες θα ανακοινωθούν την Τετάρτη 15 του μήνα.

…Και μετά από όλη αυτή την διαδικασία που είχε τεράστια συμμετοχή, οι νικητές είναι:
1.
christiana Pitta με 265 Like
2.elena st με 52 Like
3.sofia venetsanou με 41 Like
4.Ματούλι Β. με 38 Like
5.Γεωργία Νομίζω με 36 Like
6.Krista Miz με 28 Like
7.Lina Ricci με 26 Like
8.Panagiotis Papalexopoulos με 21 Like

To TLIFE θα επικοινωνήσει μαζί σας με inbox στο FB. Stay tuned για να σας ενημερώσουμε για τον τρόπο παραλαβής του δώρου σας.

Read More

And More