Η απίστευτη ιστορία του πώς η Kylie Jenner βρήκε τον 20χρονο make up artist της!

Λέγεται Ariel Tejada, είναι μόλις 20 ετών και προσωπικός make up artist της Kylie Jenner. Α! Και τον προσέγγισε πρώτη εκείνη! Πώς; Υπάρχει ένα πολύ ενδιαφέρον story από πίσω, το οποίο αποκάλυψε ο ίδιος ο make up artist της Kylie σε συνέντευξή του στο Allure. Συνέχισε να διαβάζεις…

“Με ανακάλυψε στο instagram και μου έστειλε direct message μαζί με το τηλέφωνό της. Το μήνυμά της έγραφε: κοίτα, όποτε βρεθείς στο LA θέλω να δουλεψω μαζί σου. Πες μου! Εγώ τότε ταξίδευα και είδα το μήνυμα 14 λεπτά αργότερα οπότε και απάντησα. Σκεφτόμουν Θεέ μου, τώρα δεν πρόκειται να μου απαντήσει ποτέ ξανά. Της έγραψα κάτι τύπου είμαι διαθέσιμος όποτε θες εσύ! Θα έρθω στο LA αύριο αν χρειαστεί! Της έστειλα φυσικά και το τηλέφωνό μου. Δεν μου απάντησε για τρεις μέρες και είχα τεράστια αγωνία! Τελικά μου απάντησε και της είπα ότι θα πήγαινα στο LA. Σκέψου ότι είχα κλείσει τα εισητήριά μου την ίδια στιγμή χωρίς να ξέρω αν θα μου απαντούσε ξανά. Όταν συναντηθήκαμε πρώτη φορά με αγκάλιασε και με φίλησε σαν να γνωρίζομασταν χρόνια. Ήταν πολύ cool!”.

Πράγματι, πόσο cool Kylie! Αλλά πραγματικά άξιζε τον κόπο μιας και ο make up artist της έχει βάλει κι εκείνος το χέρι του για την απίστευτη μεταμόρφωσή της! Και δεν θα πιστεύεις ούτε εσύ ότι κάποτε ήταν… έτσι!

Ναι είναι η Kylie Jenner! Και για να δεις πόσο μεταμορφώθηκε κάνε κλικ εδώ στην κάθε photo

Read More

And More