Γιατί το Viva Glam της MAC είναι το κραγιόν που όλες πρέπει να έχουμε στο νεσεσέρ μας!

Αν είσαι beauty addicted δεν θα έχεις αφήσει να περάσει λανσάρισμα του MAC Viva Glam και να μην το έχεις βάλει στο νεσεσέρ σου (σε αυτή την περίπτωση εγώ κι εσύ έχουμε κάτι κοινό!). Το Viva Glam της MAC είναι το συλλεκτικό εκείνο κραγιόν και lipgloss που βγαίνει κάθε σεζόν, συνδέει το όνομά του με διαφορετικό πρόσωπο κάθε φορά (από τον Elton John μέχρι την Rihanna και την Miley Cyrus) και φέτος κλείνει τα 18 του χρόνια!

Το πιο σημαντικό, όμως, για το Viva Glam που φέτος ενηλικιώνεται είναι το εξής: ότι οοοοοοολαααα αυτά τα χρόνια έχει γίνει ο μεγαλύτερος δωρητής χρημάτων στον κόσμο συνεισφέροντας σε προγράμματα για την καταπολέμηση του AIDS σε όλο τον κόσμο! Και κάτι ακόμη σημαντικό: το 100% των εσόδων από τις πωλήσεις πηγαίνει γι’αυτό το σκοπό!

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ MAC VIVA GLAM

Πριν από δεκαοχτώ χρόνια οι ιδρυτές και εργαζόμενοι της μάρκας συγκεντρώθηκαν σε ένα δωμάτιο και αποφάσισαν ότι η M·A·C θα υποστήριζε τον αγώνα κατά του HIV/AIDS, καθώς αρκετοί φίλοι, εργαζόμενοι και συγγενείς είχαν ήδη νοσήσει. Παρόλο που οι εργαζόμενοι στη M·A·C ξεπερνούν τους 15,000 παγκοσμίως, έχουν καταφέρει μια ισχυρή προσωπική δέσμευση στο έργο του M·A·C AIDS Fund.
Φέτος η M·A·C έγινε ο μεγαλύτερος δωρητής χρημάτων στον κόσμο συνεισφέροντας σε προγράμματα για την καταπολέμηση του AIDS σε όλο τον κόσμο.
Το πρόβλημα είναι ότι λιγότεροι από τους μισούς οροθετικούς ανά τον κόσμο έχουν τη δυνατότητα να λάβουν την απαραίτητα φαρμακευτική αγωγή.
Χρειάζεται ακόμα αρκετή προσπάθεια προκειμένου όλοι οι οροθετικοί να έχουν πρόσβαση σε θεραπεία. Με τη συμβολή και την υποστήριξή σας, το MAC AIDS Fund θα ηγηθεί στην εξάρθρωση του θανατηφόρου ιού όπως ακριβώς ηγήθηκε δεκαοχτώ χρόνια πριν στον αγώνα για την καταπολέμηση του.
Με περισσότερους από 33 εκατομμύρια ανθρώπους να ζουν με τον ιό HIV/AIDS, και την υπόσχεση ότι όλοι έχουν δικαίωμα στην θεραπευτική αγωγή, η συνεχής μας δέσμευση στην καταπολέμηση του ιού, είναι πιο ισχυρή από ποτέ.
Στην Ελλάδα έχουμε προσφέρει συνολικά το ποσό του 1,200,000€ από το 2001 έως σήμερα υποστηρίζοντας οργανισμούς και οργανώσεις προσφέροντας ήδη πρώτης ανάγκης για την ανακούφιση των συνανθρώπων μας.
Ενδεικτικά αναφέρουμε το ΚΕΕΛΠΝΟ όπου συγχρηματοδοτήσαμε έναν ξενώνα για τη στέγασή τους, τους Γιατρούς του Κόσμου, τη UNICEF, την Action Aid αλλά και τοπικούς μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς όπως το Κέντρο Ζωής την Praxis και άλλους.

Για το MAC AIDS FUND
Από την ίδρυσή του, το 1994, το M·A·C AIDS Fund αγωνίζεται σταθερά για περισσότερη ευαισθητοποίηση και εκπαίδευση γύρω από το AIDS, αντιμετωπίζοντας παράλληλα τα κοινωνικά ζητήματα που σχετίζονται με αυτό. Από το ξεκίνημά του μέχρι σήμερα, το M·A·C AIDS Fund έχει συγκεντρώσει πάνω από 350 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως. Όλα τα χρήματα που έχουν συλλεχθεί είναι από την πώληση των προϊόντων VIVA GLAM τα έσοδα των οποίων διατίθεται 100% στο MAC AIDS FUND.
Μέχρι στιγμής έχουν πρωταγωνιστήσει στις καμπάνιες του VIVA GLAM διάσημοι σούπερ σταρ όπως η Christina Aguilera, η Linda Evangelista, η Chloë Sevigny, ο Boy George, η Mary J. Blige, η Shirley Manson, η Missy Elliott, ο Elton John, η Lil’ Kim, η RuPaul, η k.d. lang η Pamela Anderson, η Dita Von Teese, η Eve, η Lisa Marie Presley, η Debbie Harry η Fergie, η Cindy Lauper η Lady Gaga, Νicky Minaj, Ricky Martin, η RIHANNA και η Miley Cyrus. Αυτοί οι σταρ είναι ταυτόχρονα εκπρόσωποι του M·A·C AIDS Fund, με αποστολή την ενημέρωση των πελατών της M·A·Cκαι του ευρύτερου κοινού γύρω από τον ιό HIV/AIDS.
Δες το βίντεο με την Miley Cyrus για το νέο Viva Glam!

Read More

And More