Πίσω στην κορυφή της σελίδας
08.06.2015 | 23:00
Νατάσα Μπερέκου - Tweet me @berekoukou

Breaking news! Έρχεται νέο γυναικείο άρωμα από τον οίκο Chanel!

Breaking news! Έρχεται νέο γυναικείο άρωμα από τον οίκο Chanel!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Οποιοδήποτε νέο έχει να κάνει με τον οίκο Chanel είναι breaking new! Ειδικά όταν μιλάμε για ένα ολοκαίνουριο γυναικείο άρωμα! Κράτησε σημειώσεις, λοιπόν!

Λέγεται Chance Eau Vive, έρχεται να προστεθεί στην οικογένεια των αρωμάτων Chance και είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας του διάσημου αρωματοποιού Olivier Polge με τα αρωματικά εργαστήρια του θρυλικού οίκου.

Όσον αφορά το τι αποπνέει το ολοκαίνουριο Chance Eau Vive, κράτησε ως keyword την λέξη δυναμισμό! Όπως και το Chance, έτσι κι εδώ βάση είναι το grapefruit το οποίο στην περίπτωση του Chance Eau Vive συνδυάζεται με το κίτρο, το γιασεμί και το white musk.

Και είναι τόσο εκρηκτικός αυτός ο συνδυασμός που καμιά μας (και κανείς τους που θα το μυρίσει πάνω μας!) δεν έχει άλλη επιλογή από το να τρέξει να αρπάξει την... ευκαιρία!

src=/files/Image/BEAUTY/2015/BEAUTY_NEWS/JUNE/8_6/EAU-VIVE-GIF_HIGH.gif

Υπεύθυνος για το τέλειο visual που βλέπεις παραπάνω είναι ο Jean- Paul Goude (διάσημος καλλιτέχνης που ασχολείται με το illustration, την φωτογραφία, το βίντεο) και παρακάτω μπορείς να πάρεις και μια ακόμη γεύση από το άρωμα.Stay tuned για περισσότερες λεπτομέρειες!

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10