Οι πιο sexy beauty στιγμές της εβδομάδας! Πάρε ιδέες και σαγήνευσε!

Αυτή η εβδομάδα ήταν πολύ sexy! Και δεν ξέρω αν ευθύνεται γι’ αυτό το γυμνό πόδι της Angelina στα Όσκαρ που με έκανε αργότερα να μεταφράζω κάθε beauty στιγμή σε sexy beauty στιγμή ή η Άνοιξη που έκανε τις stars να δείξουν πλάτη, να βάλουν φωτεινά φλούο κραγιόν, να φλερτάρουν κάνοντας χειλάκια στο φακό!

Πάντως, διανύουμε την πιο sexy εποχή του χρόνου! Την Άνοιξη και οι παρακάτω beauty στιγμές μας δίνουν ιδέες για το πώς α) με μικρές λεπτομέρειες θα ανανεώσουμε το στιλ μας και β) να προσθέσουμε κι εμείς λίγο από το sex apeal των stars!

To γυμνό πόδι της Angelina στα Όσκαρ

Αν αποφασίσεις να δείξεις πόδι (ο καιρός το ευνοεί!) πρέπει αρχικά να είναι σωστά αποτριχωμένα. Έπειτα, πάρε μια γενναιόδωρη ποσότητα ενυδατικού σώματος και ανάμειξέ το με ελάχιστο bronzer που πιθανόν να σου έχει περισσέψει από το περασμένο καλοκαίρι. Εναλλακτικά, μετά το ντους και όσο η επιδερμίδα σου είναι νωπή άπλωσε ελάχιστο baby oil για να αποκτήσεις λάμψη. Προσοχή, όμως: μην το παρακάνεις με την ποσότητα! Σκοπός είναι να δείχνεις λαμπερή και όχι… λαδωμένη!

Η ηλιοκαμμένη όψη και οι λάμψεις της Jennifer Lopez

Τώρα είναι η εποχή που οι τερακότες και οι λάμψεις βγαίνουν από το βάθος του νεσεσέρ μας. Για να υιοθετήσεις το τέλειο ηλιοκαμμένο look δες εδώ το σχετικό how to. Προσοχή: σε κάθε περίπτωση σβήσε την bronzing πούδρα μέχρι το ντεκολτέ και αν πιάσεις τα μαλλιά σου πάνω όπως η JLO μην διστάσεις να περάσεις με την σκούρα πούδρα και τα αυτιά σου!

Τα μαλλιά, το μακιγιάζ, τα υγρά χείλη, η πόζα (ΤΑ ΠΑΝΤΑ!) της Andrianna Lima!

Η Andriana Lima είναι μοντέλο της Victoria Secret και αυτό μεταφράζεται σε ένα από τα πιο sexy κορίτσια του πλανήτη! Πέρα, όμως, από τα λαμπερά μαλλιά της και τα υγρά χείλη της (γενναίες στρώσεις διαφανούς lip gloss θα πετύχουν αυτό το effect) αυτό που παίζει σημαντικό ρόλο είναι το μακιγιάζ των ματιών της. Ειδικά αν έχεις ανοιχτόχρωμα μάτια όπως εκείνη, με ένα μαλακό μαύρο μολύβι σχημάτισε το περίγραμμα των ματιών σου, γέμισε το waterline και δώσε ένταση στην εσωτερική γωνία.

Ο όγκος στα μαλλιά του οίκου Blumarine που θυμίζει Brigitte!

O Sam McKnight, global creative director του Pantene, δημιούργησε το συγκεκριμένο look στο fashion show του οίκου Blumarine. Όγκος στην κορυφή, ξανοιγμένες άκρες και ένα σχεδόν ατημέλητο τελείωμα έδωσαν σαν αποτέλεσμα το sex appeal που βλέπεις στην photo και θυμίζει Brigitte.
Για να δημιουργήσεις το αντίστοιχο look μόνη σου, αλλά σε πιάσιμο, κάνε κλικ εδώ και δες το how to.

Το πιο sexy άβαφο συνδυασμένο με αντίστοιχο βλέμμα

Λέγεται Kasia Musniak και έκανε την εμφάνισή της σε πρεμιέρα ταινίας. Αυτό που μας δίδαξε (όπως και η Monica Belluci στην οποία νομίζω μοιάζει) είναι ότι το βαμμένο- άβαφο look σε συνδυασμό με ενυδατωμένα χείλη και βλέμμα γεμάτο υποσχέσεις μπορεί να είναι πολύ sexy. Bonus βαθμοί μπαίνουν και από το bedhead hair που την κάνουν να δείχνει σαν να σηκώθηκε μόλις από το κρεβάτι της μετά από μια έντονη νύχτα!

Η γυμνή πλάτη της Naomi

Στο catwalk του Roberto Cavalli περπάτησε αυτή την εβδομάδα η Naomi Cambell. Η οποία Naomi είναι sexy έτσι κι αλλιώς, πόσο μάλλον με αυτό το ρούχο. Αν θέλεις να δοκιμάσεις ένα backless φόρεμα ή αν η δική σου πλάτη δεν είναι τόσο αλαβάστρινη όπως εκείνης, κάνε κλικ εδώ και μάθε πώς θα διώξεις σπυράκια και σημάδια.

Read More

And More