Καθαρισμός προσώπου! Αυτό το προϊόν ανατρέπει όλη την βαρετή διαδικασία του ντεμακιγιάζ!

Να σηκώσει τώρα το χέρι της όποια θεωρεί το ντεμακιγιάζ μια απολαυστική διαδικασία! Όποια γυρίζει εξαντλημένη αργά στο σπίτι της και περιμένει πώς και πώς εκείνη την στιγμή που θα κάτσει με τις ώρες μπροστά από τον καθρέφτη για να βγάλει τα 463 διαφορετικά προϊόντα που έχει βάλει από το πρωί.

Χμμμ. Μην νιώθεις ενοχές! Το ντεμακιγιάζ καμιά μας δεν το απολαμβάνει! Ή μάλλον, είναι ελάχιστες αυτές που το κάνουν, αλλά να που στο γραφείο είχαμε αυτή την beauty άφιξη την προηγούμενη εβδομάδα που θα σε κάνει να μην βλέπεις την ώρα να επιστρέψεις σπίτι σου για ένα ντεμακιγιάζ κι έναν καθαρισμό προσώπου. Το εννοώ!

Ο λόγος για το Rosa Centifolia Hot Cloth Cleanser της Ren που αποτελείται από ένα γαλάκτωμα ντεμακιγιάζ και καθαρισμού για κάθε τύπο επιδερμίδας και μια απαλή, ζεστή πετσέτα. Η διαδικασία είναι η εξής: πλένεις τα χέρια σου (βασικό) παίρνεις μια γενναιόδωρη ποσότητα από το γαλάκτωμα και κάνεις μασάζ σε όλο το πρόσωπό σου. Έπειτα, βρέχεις την πετσέτα με ζεστό νερό και περνάς από το πρόσωπό σου για να τραβήξεις τα υπολείμματα. Αν χρειαστεί επαναλαμβάνεις για να βεβαιωθείς ότι το πρόσωπό σου είναι απόλυτα καθαρό κι επειδή εγώ είμαι υπέρμαχος και του double cleansing σε συμβουλεύω να το πλύνεις μετά και με νερό και gel.

Τι είναι αυτό που το κάνει ξεχωριστό; Όλα! Από την ζεστή πετσέτα που ανοίγει τους πόρους μέχρι τη μυρωδιά του γαλακτώματος που σε κάνει να νομίζεις ότι είσαι σε spa, όλο το concept είναι ξεχωριστό!

Θα το βρεις σε επιλεγμένα φαρμακεία και κοστίζει €26.00.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι 10 βασικοί κανόνες για να καθαρίζεις σωστά το πρόσωπό σου! (Σίγουρα δεν τηρείς κάποιον από αυτούς!)

Read More

And More