Shopping Time! Σήμερα στις βιτρίνες του TLIFE κυριαρχούν οι φούστες και τα items που θα τις συνδυάσεις…

Η νέα σεζόν επιβάλλει ανανέωση στην ντουλάπα μας. Eπειδή όμως δεν γίνεται να τα ανανεώσεις όλα, φροντίζεις και βλέπεις πριν ξεχυθείς στα μαγαζιά τι σου λείπει για να είσαι και φέτος μοδάτη.

Με αυτήν, την καθαρά γυναικεία λογική θα έλεγα, κάθε εβδομάδα το TLIFE σου συγκεντρώνει σε ένα άρθρο κάποια βασικά είδη και σου δείχνει πως θα διαμορφωθούν φέτος.

Σήμερα λοιπόν θα ρίξεις μια ματιά στις φούστες που βρήκε η fashion editor, Σοφία Σούζα, στην αγορά. Κομμάτια φρέσκα σε νέες γραμμές που αν σου αρέσουν μην διστάσεις να κάνεις κλικ επάνω στη φωτογραφία και να σε οδηγήσει σε όλες τις λεπτομέρειες που χρειάζεσαι, όπως από που και πόσο….


Τα πόδια αποκαλύπτονται. Ο κόπος σου στο γυμναστήριο έπιασε τόπο. Το πιο θηλυκό μήκος σε φούστα έχει γυρίσει για τα καλά. Είσαι έτοιμη να βάλεις στα αντρικά βλέμματα φωτιά…
Μάθε πως να συνδυάσεις τις μίνι φούστες σου για να δημιουργήσεις chic και στιλάτα outfit.


Οι maxi φούστες μπορούν να αποτελέσουν βασικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου για κάθε ώρα της ημέρας. Δες εδώ παπούτσια, μπλούζες, σακάκια και αξεσουάρ που μπορούν να πλαισιώσουν την αγαπημένη σου μακριά φούστα.


Το κυρίαρχο μήκος της σεζόν! Οι φούστες μέχρι το γόνατο είναι και πάλι εδώ πιο θηλυκές και sexy από ποτέ. Δες πως θα μπορούσες να ταιριάξεις τις midi φούστες σου για να δημιουργήσεις το στιλ που θέλεις.
Είναι ένα trend που δεν πρέπει να αγνοήσεις. Άσε που είναι και ένα μήκος που εκτιμούν ιδιαιτέρως οι άντρες γιατί δίνει έμφαση σε ένα αγαπημένο τους σημείο… Στις γάμπες!

Read More

And More