Η Δούκισσα Νομικού μας κάλεσε να δούμε τη νέα της Pink Woman συλλογή!

Μια ξεχωριστή βραδιά επιφύλασσαν στους καλεσμένους τους η πρωτοπόρος εταιρία στο γυναικείο ένδυμα Pink Woman και η Δούκισσα Νομικού, για την παρουσίαση της αποκλειστικής νέας συλλογής Dutchesss Collection by Doukissa Nomikou. Το υπέροχο κτίριο του Ωδείου Αθηνών άνοιξε τις πόρτες του για να φιλοξενήσει σε δύο επίπεδα την παρουσίαση της exclusive συλλογής.

Με την είσοδο στο -1, έξι μεγάλες οθόνες είχαν τοποθετηθεί ειδικά για την προβολή της καμπάνιας Dutchesss Collection by Doukissa Nomikou Pink Woman. Κατεβαίνοντας στο -2 οι προσκεκλημένοι βρίσκονταν σε έναν ενιαίο χώρο για την πραγματοποίηση του fashiοn show, ενώ στο μεταξύ μπορούσαν να παρακολουθήσουν το video της συλλογής.

Με μια εντυπωσιακή είσοδο πίσω από το φωτισμένο backdrop, τα μοντέλα παρέλασαν στην 17 μέτρων ορθογώνια πασαρέλα με τα ρούχα Dutchesss Collection by Doukissa Nomikou Pink Woman, φέροντας την υπογραφή του ξεχωριστού στιλ της ελληνίδας παρουσιάστριας που η ίδια επιμελήθηκε προσωπικά.

Glam στοιχεία μπλέκονταν αναπάντεχα με tailored κομμάτια, λεοπάρ εναλλάσσονταν με παγιέτες, τα masculin κοστούμια διαδέχτηκαν μάξι 70s φορέματα, όλα σε ένα ανατρεπτικό παιχνίδι χρηστικότητας και λάμψης που υπόσχεται να γεμίσει άποψη και φως το φετινό χειμώνα.

Στον ευχαριστήριο λόγο της η Δούκισσα Νομικού ανέφερε την κοινή αισθητική που μοιράζεται με την Pink Woman, καθώς και τη χαρά της για τη συγκεκριμένη συνεργασία. Δεν παρέλειψε, να υπογραμμίσει ότι η μόδα είναι κυρίως απόλαυση και χαρά, παροτρύνοντας τον κόσμο να τολμήσει στη ζωή του ένα στιλιστικό παιχνίδι χωρίς στείρους περιορισμούς.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, την οποία έντυσε μουσικά ο Παναγιώτης Ισόπουλος, οι καλεσμένοι μπορούσαν να απολαύσουν το νέο λευκό κρασί PUPULO της Οινοποιίας Tsantali, με 50-54 θερμίδες ανά 100 ml και 9 αλκοολικούς βαθμούς. To make up των μοντέλων ανέλαβε η MAC Cosmetics και το Ηair Styling η ομάδα των Ελλήνων Redken Artists, με προϊόντα περιποίησης & styling Redken. Μέρος της επιτυχημένου event οφείλεται και στην πολύτιμη συμβολή των σπουδαστών της σχολής μόδας Pansik, που υποστήριξαν τα backstage και την υποδοχή των καλεσμένων.

Το styling των μοντέλων και της παρουσιάστριας επιμελήθηκε η Μαριάντζελα Στέλλα. Η Δούκισσα Νομικού φόρεσε φόρεμα από τη συλλογή Dutchesss Collection by Doukissa Nomikou Pink Woman, κοσμήματα Ileana Makri, και παπούτσια Giuseppe Zanotti, Καλογήρου.

Η καμπάνια της συλλογής έγινε υπό την επίβλεψη της νέας διευθύντριας marketing της Pink Woman, Χρυσάνθη Ντάφλα. Τη φωτογράφιση της καμπάνιας υπογράφει ο Θανάσης Κρίκης, ενώ το βίντεο ο σκηνοθέτης Γιάννης Παπαδάκος. Το styling επιμελήθηκε ο Χρήστος Αλεξανδρόπουλος, το hair styling ο Nικόλας Βιλιώτης, και το make up η Χαρά Παπανικολάου.

Η συλλογή βρίσκεται από χθες,12 Νοεμβρίου στα 84 καταστήματα της Pink Woman σε όλη την Ελλάδα αλλά και online στο www.pinkwoman-fashion.com.

Δες παρακάτω το video από την παρουσίαση της συλλογής!

Read More

And More