H Linda Evangelista αποκαλύπτει τον πατέρα του 4χρονου γιού της!

Η Linda Evangelista, το super model που στο παρελθόν είχε δηλώσει πως δεν σηκώνεται από το κρεβάτι της για λιγότερα από 10,000 δολλάρια την ημέρα, φωτογραφήθηκε για το γνωστό περιοδικό μόδας της βρετανίας LOVE και μίλησε για πρώτη φορά για τον πατέρα του 4 ετών γιού της, που δεν είναι άλλος από τον CEO της PPR Francois – Henri Painault. Κι αν το όνομα του δεν σου λέει και πολλά να σου πω πρώτον πως είναι ο σύζηγος της Salma Hayek, και δεύτερον, στη εταιρία του PPR ανήκουν εταιρίες όπως Balenciaga, Gucci, Yvesa Saint Laurent, Bottega Veneta, Brioni, Stella McCartney, Boucheron και πολλές άλλες luxury brands.

Το super model που την δεκαετία του ’90 έζησε την αποκορύφωση της καριέρας της απέκτησε πριν από τέσσερα χρόνια έναν γιο μη αποκαλύπτωντας ποτέ μέχρι σήμερα δημοσίως τον πατέρα.Κι όπως η ίδια λέει το έκανε για να προστατεύσει το παιδί αλλά και για να αποφύγει τα φώτα της δημοσίοτητας σε ένα θέμα τόσο λεπτό.

Πλέον η είδηση πως ο Francois- Henri Pinault είναι ο πατέρας του 4χρονου παιδιού αποκαλύφθηκε και η ίδια δεν μπορούσε να αποφύγει να σχολιάσει μετά από είδηση του δημοσιογράφου: ” είναι ένα θέμα που θα απαντήσει ο ίδιος και θα μιλήσει για αυτό όταν μεγαλώσει. Εγώ δεν έχω κάτι να πω”.

Read More

And More