Τι μαγιό φοράει η Ελένη Μενεγάκη;

Αθήνα, 29 Ιουλίου 2013. Η Ελένη Μενεγάκη συνεχίζει τις καλοκαιρινές της διακοπές, κρατώντας πάντα ανοιχτή γραμμή με τους θαυμαστές της. Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Twitter, η πανέμορφη παρουσιάστρια μοιράστηκε αυτό το Σαββατοκύριακο φωτογραφίες από την παραλία και τις βόλτες με το φουσκωτό, αγκαλιά με τον πολυαγαπημένο της αδερφό Θοδωρή Μισόκαλο, φορώντας το best seller μπικίνι Stefi σε ζουμερή ροδακινί απόχρωση, του διεθνούς brand μαγιό και beachwear Pink Sands που σχεδιάζει η Ελληνίδα Στεφανία Φραγκίστα.

Λίγα λόγια για την Pink Sands:

Το 2007 η Στεφανία Φραγκίστα επισκέφθηκε τη μαγική παραλία Pink Sands στο Harbour Island στις Μπαχάμες και εμπνεύστηκε για τη δημιουργία της ομώνυμης μάρκας που γεννήθηκε δύο χρόνια αργότερα, το 2009. Έκτοτε, η Pink Sands αποτελεί σημείο αναφοράς για τις συλλογές μοναδικών μαγιό και αξεσουάρ για τη θάλασσα, που ξεχωρίζουν για τη μοναδική εφαρμογή τους, τα ιδιαίτερα υφάσματα και τους εκρηκτικούς συνδυασμούς χρωμάτων.

Η Pink Sands διατίθεται σε επιλεγμένα καταστήματα όπως τα Attica Golden Hall, Detroit, Free Shop, και σε ξενοδοχεία 5 αστέρων στην Αθήνα και τα πιο κοσμοπολίτικα ελληνικά νησιά, καθώς επίσης και στο Μονακό, την Ελβετία, την Τουρκία και την Ιαπωνία, το κορυφαίο αγγλικό e-shop Luxxlab.com ενώ ο κατάλογος διαρκώς μεγαλώνει.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με όλα τα σημεία πώλησης, αλλά και για online αγορές επισκεφθείτε το: www.swimpinksands.com.

Στεφανία Φραγκίστα

Η σχεδιάστρια Στεφανία Φραγκίστα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σε ηλικία 17 ετών μετακόμισε στις ΗΠΑ όπου σπούδασε Διεθνείς Σχέσεις στο πανεπιστήμιο Brown, αλλά στη συνέχεια ακολούθησε το πραγματικό της πάθος, σπουδάζοντας fashion design στο πανεπιστήμιο Parsons της Νέας Υόρκης.

Το 2009, έχοντας αποκτήσει σημαντική εμπειρία σε μεγάλους οίκους μόδας όπως ο Calvin Klein στη Νέα Υόρκη, o Alexander McQueen στο Λονδίνο και ο Michel Vivien στο Παρίσι, η Στεφανία αποφάσισε να δημιουργήσει το δικό της brand μαγιό και beachwear, την Pink Sands, η οποία σε σύντομο χρονικό διάστημα έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής στην Ελλάδα και το εξωτερικό, κατακτώντας σταθερά ολοένα και περισσότερες πιστές fans.

Read More

And More