Η εφήμερη μπουτίκ της Chanel…

Όπως κάθε χειμώνα για τα τελευταία επτά χρόνια, η CHANEL ανοίγει την εφήμερη μπουτίκ στο κομψό Savoyard χιονοδρομικό κέντρο του Courchevel. Για λίγους μόνο μήνες, ο οίκος εγκαθίσταται σε έναν όμορφο χώρο 160 τ.μ. που εκτείνεται σε δύο επίπεδα, και με διακόσμηση εμπνευσμένη αυτή τη φορά από την Κορέα, που απηχεί τις σιλουέτες και τα αξεσουάρ της συλλογής Cruise 2015/16 που παρουσιάστηκε στη Σεούλ τον περασμένο Μάιο.

Οι αποχρώσεις του ροζ και του πράσινου που κοσμούν το boutique ξεδιπλώνονται σε μια πολυτελή, γεωμετρική αρχιτεκτονική που ενορχηστρώνει μια συνάντηση μεταξύ ακατέργαστων και εξευγενισμένων υλικών όπως το σκυρόδεμα και το μέταλλο, με τούλι και λακαρισμένο ξύλο.

Σχεδιασμένο ως μια ενιαία οντότητα, το ισόγειο είναι δομημένο με διαφανές πράσινες celadon οθόνες τοποθετημένες τυχαία επάνω στους τοίχους.

Μεταλλικά πλαίσια τυλιγμένα σε τούλι δημιουργούν ένα παιχνίδι διαφανειών δίνοντας βάθος στο χώρο. Εδώ κι εκεί τα έπιπλα προσθέτουν περαιτέρω στο συνονθύλευμα γεωμετρίας των χώρων: τα διάτρητα μεταλλικά στοιχεία βαμμένα σε μαύρο ή cream καλωσορίζουν τα μικρά δερμάτινα είδη και τα κοσμήματα από τη συλλογή 2015/16 Cruise.

Επίσης, στο ισόγειο συναντάμε τη Ready-to-Wear την J12, την Mademoiselle Privé σειρά και τις Première συλλογές ρολογιών όπως το ρολόι BOY.FRIEND, καθώς και υψηλές δημιουργίες κοσμημάτων θα εκτίθενται εδώ αποκλειστικά μεταξύ 31 Δεκεμβρίου και 11 Ιανουαρίου.

Το δεύτερο επίπεδο της μπουτίκ, στο υπόγειο, είναι το σπίτι για τα αξεσουάρ από τη συλλογή Cruise – τσάντες, παπούτσια, και clutches – τοποθετημένα σε σκούρα ροζ ράφια από λακαρισμένο ξύλο και διάτρητο μέταλλο.

Η 2015/16 Courchevel 2015/16 εφήμερη μπουτίκ άνοιξε τις πόρτες της στις12 Δεκεμβρίου 2015.

Read More

And More