Το αντισυμβατικό show των Vetements και οι εκπλήξεις που έκρυβε!

Το fashion brand Vetements κατάφερε σε ακόμα μια συλλογή να αφήσει άφωνους κοινό και θαυμαστές. Στην fall collection 2017 “Stereotype” όπως και την ονόμασε, τη θέση των μοντέλων πήραν απλοί, καθημερινοί άνθρωποι που περπάτησαν στο catwalk με τα ρούχα και τα αξεσουάρ του οίκου, τα οποία για ακόμα μια φορά είχαν έναν αντισυμβατικό χαρακτήρα.

Ο Σχεδιαστής Demna Gvasalia εμπνεύστηκε από κάθε άνθρωπο του Παρισιού που περπατάει στο δρόμο, πηγαίνει στη δουλειά του ή για διασκέδαση. Γιατί η μόδα έρχεται από το δρόμο και όχι από τις τάσεις, όπως δήλωσε ο ίδιος!

Μέσα στη συλλογή είδαμε oversized κοστούμια και ρούχα, looks σε punk ύφος, γούνες και φυσικά ιδιαίτερα αξεσουάρ. Επιπλέον, ο οίκος έδειξε το πρώτο του bridal κομμάτι, ένα αντισυμβατικό νυφικό στο χρώμα της βανίλιας και πλούσιο σε μεταξωτό τούλι.

Και οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ! Τα Vetements χρησιμοποίησαν σαν προσκλητήρια “ταυτότητες” ανθρώπων από όλο τον κόσμο και κάθε ηλικίας για να προσκαλέσουν τους επίτιμους καλεσμένους. Η φωτογραφία της ταυτότητας, όπως και η ημερομηνία γέννησης δεν είχαν καμία σχέση με το άτομο που την παραλάμβανε στα χέρια του. Το μόνο κοινό στοιχείο ήταν το όνομα του καλεσμένου.

VETEMENTS SHOW TODAY

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης VETEMENTS (@vetements_official) στις

Read More

And More