9 μαθήματα καλοκαιρινού στιλ από τις αγαπημένες μας celebrities

Οι διάσημες έχουν υπάρξει άπειρες φορές πηγή έμπνευσης για εμάς. Γιατί όπως και να το κάνουμε, είναι ο πιο σωστός fashion οδηγός. Ό,τι πρωταγωνιστεί στα catwalks γίνεται trend, έπειτα το φορούν οι διάσημες και αμέσως μετά το υιοθετούμε κι εμείς. Κάπως έτσι είναι ο κύκλος της μόδας. Αυτήν τη φορά, λοιπόν, συγκέντρωσα εννέα “διάσημες” εμφανίσεις που σου δείχνουν πως να υιοθετήσεις τα νέα trends στο δικό σου στιλ και πως να κάνεις τη μόδα… να λειτουργήσει υπέρ σου!

Αν έχεις στιλιστικές ανησυχίες, αν θέλεις να δεις πως και τι θα φορέσεις τώρα που η θερμοκρασία ακούμπησε τους 30 βαθμούς Κελσίου, δεν έχεις παρά να scroll down. Κράτησε σημειώσεις και πάρε ιδέες για outfits που θα φορέσεις στην πόλη, στο νησί, στο γάμο, στη δουλειά! Σε κάθε περίσταση!

Το λευκό φόρεμα
Το λευκό φόρεμα δύσκολα λείπει από τις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις. Σίγουρα μπορείς να το φορέσεις και φέτος και σίγουρα θα το ευχαριστηθείς πολύ. Αν έχει σταθερό ύφασμα, μπορείς να το προτιμήσεις και σε formal περιστάσεις. Η Alexa Chung το φόρεσε και το συνδύασε με μαύρες funky μπαλαρίνες και -ναι- μας άρεσε πολύ.

Playsuit
Τα playsuit είναι ένας πολύ καλός λόγος να ξεχάσουμε για λίγο το μίνι φόρεμα. Λόγω του ότι το κάτω μέρος είναι στην ουσία σορτς, γίνεται αυτόματα πιο βολικό και άνετο. Το φοράς στην πόλη, το φοράς και στο νησί. Το συνδυάζεις με sneakers, όπως η Kendall Jenner, με εσπαντρίγιες ή και σανδάλια.

Ρίγες
Οι ρίγες είναι σήμα κατατεθέν του καλοκαιριού και σίγουρα θα τις φορέσεις και φέτος. Αν έχεις ένα παντελόνι με αυτό το μοτίβο, τότε συνδύασέ το με ένα neutral τοπ και flatform sandals ή sneakers, όπως η Toni Garrn. Εναλλακτικά, μπορείς να επιλέξεις ένα ζευγάρι μπαλαρίνες και ένα πουκάμισο με βολάν.

Mom jeans
Σίγουρα έχεις ένα στην ντουλάπα και σίγουρα μπορείς να το φορέσεις τώρα το καλοκαίρι. Λόγω τις χαλαρής γραμμής του θα καταφέρεις να είσαι άνετη και να μην ζεσταίνεσαι (τόσο πολύ). Ο τέλειος συνδυασμός και αυτός που μας προτείνει η Taylor Hill, είναι με λευκά sneakers κι ένα vintage t-shirt. Ταιριάζει εξίσου ωραία με slippers κι ένα αέρινο crop top.

Σαλοπέτα
Η Kate Bosworth επέλεξε μια σαλοπέτα λίγο διαφορετική από την tomboy που έχουμε εμείς στο μυαλό μας. Για την ακρίβεια, προστίμησε μια σε 70s στιλ την οποία συνδύασε με medium heel πέδιλα και μια tote. Πλέον μπορείς να βρεις παντού μια τέτοια σαλοπέτα και να την αναδείξεις ακόμα και με πιο urban style, όπως ένα crop top και sneakers.

Crop top
Οι περισσότερες από εμάς έχουμε ένα, δύο, τρία crop top στην ντουλάπα μας, τα οποία πρωταγωνιστούν σχεδόν καθημερινά στις εμφανίσεις μας. Η Vanessa Hudgens μας δείχνει έναν τέλειο outfit για το νησί (σίγουρα δεν είναι ιδανικό για την πόλη) με βασικό κομμάτι αυτό το αγαπημένο μπλουζάκι. Το συνδυάζεις με παντελόνα ή maxi skirt και ολοκληρώνεις με ένα panama hat. Εννοείται πως μπορείς να φορέσεις τα daily σανδάλια σου.

Mules
Οκ, μπορεί να σου έχουμε κάνει πλύση εγκεφάλου με τα mules, αλλά όχι αδίκως. Είναι ένα είδος παπουτσιού που λατρεύουν οι celebrities, αλλά και οι fashion lovers. Μπορεί τα τελευταία χρόνια να τα είχαμε υποτιμήσει λίγο, αλλά τώρα παίρνουν την εκδίκησή τους. Για μια εμφάνιση στο γραφείο, φόρεσέ τα με ένα chinos και ένα minimal top από σταθερό ύφασμα.

Shirt Dress
Shirt dress ή αλλιώς πουκαμίσα! Είναι μια πολύ στιλάτη επιλογή για κάθε καλοκαίρι, μιας και προφέρει αέρινη και chic αισθητική χωρίς να σε ζεσταίνει. Για τη δουλειά η για βόλτες στην πόλη, ακολούθησε το styling της Gigi Hadid. Φόρεσέ το δηλαδή με ankle boots, printed γυαλιά ηλίου και μια chain bag.

Maxi φόρεμα
Καλοκαίρι χωρίς maxi φόρεμα δεν γίνεται. Το φοράς στη βόλτα, το φοράς στο νησί, το φοράς ακόμα και στην παραλία. Η Miranda Kerr το προτίμησε σαν βασικό κομμάτι ενός airport look και το ανάδειξε με μια μίνιμαλ tote bag. Αν το καλοσκεφτείς, το maxi φόρεμα είναι τέλειο για travel looks μιας και θα σε κάνει να νιώθεις άνετη, μα πάνω από όλα στιλάτη.

Read More

And More