Οι ρίγες επέστρεψαν: Δες πως να τις συνδυάσεις τώρα σύμφωνα με τις διάσημες

Οι ρίγες είναι το μοτίβο παύλα σήμα κατατεθέν του καλοκαιριού. Διαφωνείς; Νομίζω πως όχι! Μέχρι τώρα την τιμητική της είχε η κλασσική μαρινιέρα. Ξέρεις, αυτό το t-shirt σε άσπρο-μπλε ή άσπρο-κόκκινο που φοράς με άνεση στις διακοπές, κάθε ώρα της ημέρας και σε κάθε περίσταση.

Φέτος, όμως, εκτός από τις navy stripes, είδαμε και πολύχρωμα ριγέ μοτίβα, αλλά και statement ρίγες. Εν ολίγοις, οι ρίγες σε οποιοδήποτε χρώμα και στιλ είναι must και πρόκειται να τις φορέσεις τώρα, σε ένα μήνα αλλά και στην καρδιά του χειμώνα. Ας μην προτρέχω όμως! Θα παραμείνω στο τώρα και την καλοκαιρινή σεζόν…

Αν βρίσκεσαι στη φάση που ψάχνεις νέους τρόπους να συνδυάσεις τα ριγέ fashion items που υπάρχουν στην ντουλάπα σου, συνέχισε να διαβάζεις. Αν βρίσκεσαι στη φάση που θες να αποκτήσεις ένα ριγέ κομμάτι, αλλά πρώτα θέλεις να δεις πως θα το εντάξεις στο στιλ σου, και πάλι συνέχισε να διαβάζεις. Για ακόμα μια φορά οι αγαπημένες μας διάσημες παραδίδουν στιλιστικά μαθήματα. Τσέκαρε και πάρε ιδέες…


© Getty Images / Ideal Image

Η Jessica Alba, αν και εγκυμονούσα, δεν χάνει το στιλ της! Η ίδια επέλεξε να συνδυάσει το ριγέ της πουκάμισο με ένα jeans και μια μαύρη τσάντα. Έκανε τη διαφορά με ένα ζευγάρι κόκκινα platform sandals.


© Getty Images / Ideal Image

Η Bella Hadid φόρεσε μια ριγέ παντελόνα με έναν sporty chic τρόπο που δεν είχαμε σκεφτεί. Εμείς συνήθως τη συνδυάζουμε με high heels και ένα τοπ. Η Bella όμως είχε την ιδέα να την αναδείξει με λευκά sneakers, crop t-shirt και μια τσάντα “μπανάνα”. Super stylish!

Στο instagram της Reese Witherspoon είδαμε την ηθοποιό να έχει συνδυάσει την κλασική μαρινιέρα με ένα λευκό jeans και λευκά slides. Μας αρέσει πολύ ιδέα της και σίγουρα μπορούμε εύκολα να το κάνουμε copy. Δίπλα της βλέπουμε και κάποια ψάθινα αξεσουάρ και μπορούμε να αντιληφθούμε ότι ταιριάζουν τέλεια με το look της.

Μέσα από το instagram της Olivia Palermo, είδαμε δύο outfits με ρίγες που μας άρεσαν πολύ. Το πρώτο απαρτιζόταν από ένα ριγέ τοπ με statement sleeves το οποίο συνδύασε με ένα jeans και loafers. Στο δεύτερο τη βλέπουμε με μια κλασική μαρινιέρα (ταιριάζει τέλεια σε νησί και ιστιοπλοϊκό) συνδυασμένη με ένα printed σορτς. Η ίδια επέλεξε να “παντρέψει” δύο μοτίβα, μόνο που έμεινε πιστή στις ίδιες αποχρώσεις.


© Splash / Ideal Image

Συνεχίζουμε με ένα από τα πιο στιλάτα μοντέλα του τώρα. Η Kendall Jenner σε μια εμφάνιση επέλεξε να φορέσει ένα ανδρικό πουκάμισο με κόκκινες ρίγες σε συνδυασμό με ένα λευκό σορτς. Ολοκλήρωσε το σύνολό της με λευκά sneakers. Σε μια ακόμα εμφάνιση, κράτησε τα λευκά sneakers και τα σέταρε με ένα ριγέ playsuit. Ξεκάθαρα η Kendall έχει αδυναμία και στα sporty shoes, αλλά και στις κόκκινες ρίγες.


© Getty Images / Ideal Image

H Chrissy Teigen αποφάσισε να συνδυάσει ένα ριγέ πουκάμισο με το αγαπημένο της denim σορτς. έκανε πιο θηλυκό το αποτέλεσμα με ένα ζευγάρι μαύρα πέδιλα και μια μαύρη ζώνη που τόνισε τη μέση της. Το look της Chrissy απαρτίζεται από κομμάτια που σχεδόν όλες έχουμε στην ντουλάπα μας.


© Splash / Ideal Image

Μια ακόμα οπαδός του stripe μοτίβου είναι και η Gigi Hadid. Από ότι βλέπεις στις φωτό, η Gigi επιλέγει από την κορυφή έως τα νύχια ρίγες. Σε μια εμφάνιση επέλεξε ένα pyjama set, ενώ σε μια άλλη πουκάμισο και παντελόνι με ρίγες σε διαφορετικές αποχρώσεις.


© Getty Images / Ideal Image

Η Zendaya φόρεσε ένα midi φόρεμα με κόκκινες ρίγες. Αν σου αρέσει τόσο πολύ το φόρεμά της να είσαι σίγουρη πως θα βρεις παρόμοιο σε πολλά καταστήματα. Η ίδια, που λες, τόνισε τη μέση της με μια sliver belt και πρόσθεσε μια θηλυκή πινελιά με λευκές point toe γόβες.


© Splash / Ideal Image

Βλέπεις τη φωτό και αναρωτιέσαι: “Μα καλά, μακρυμάνικο;”. Ναι αγαπητή μου αναγνώστρια, αυτό το look είναι τέλειο για τα βράδια στο νησί που φυσάει. Ή στην τελική αν θέλεις μπορείς να το αντικαταστήσεις με ένα ριγέ t-shirt. Το αφήνω πάνω σου. Κράτησε το styling της Alessandra Ambrosio όμως και επέλεξε να το συνδυάσεις με ένα jeans και δερμάτινα slides.


© Splash / Ideal Image

Και ολοκληρώνω το σημερινό θέμα με το look της Heidi Klum το οποίο έχει σαν βασικό κομμάτι το ριγέ σακάκι. Η Heidi το ανάδειξε με ένα κλασικό jeans και ένα μαύρο τοπ. Έκανε το σύνολο πιο ιδιαίτερο με ένα ζευγάρι γόβες σε έντονο μπλε χρώμα.

Read More

And More