THIS WEEK! Τι φόρεσαν οι επώνυμες; Ψήφισε την πιο καλοντυμένη!

Άλλη μια εβδομάδα με έντονο στιλιστικό ενδιαφέρον, έφτασε στο τέλος της και όπως συνηθίζουμε, έτσι και σήμερα ξεχωρίσαμε τις ωραιότερες εμφανίσεις των επωνύμων που είδαμε. Aν αναζητάς λοιπόν έμπνευση για τις βραδινές αλλά και τις καθημερινές σου εμφανίσεις δεν χρειάζεται να την αναζητήσεις πουθενά αλλού!

Ο φακός απαθανάτισε τις αγαπημένες μας celebrities σε street style εμφανίσεις, red carpets και events, όπως κάθε φορά! Η κάθε μια ξεχωριστά έβαλε τα δυνατά της να μας εντυπωσιάσει και -ναι- κάθε εμφάνιση ήταν μοναδική. Το θέμα όμως είναι σε ποια θα δώσεις εσύ το στιλιστικό τρόπαιο; Μην ξεχάσεις να ψηφίσεις την αγαπημένη σου εμφάνιση στο τέλος του άρθρου!

Η Jennifer Lopez επέλεξε ένα midi σατέν φόρεμα σε nude απόχρωση, του σχεδιαστή Elie Saab.

Στο festival των Καννών η Lily Rose Depp επέλεξε ένα Ancient Greek φόρεμα από την Cruise συλλογή του οίκου Chanel για το 2018.

Η ηθοποιός Halston Sage φόρεσε μια ολόσωμη φόρμα με ρίγες Prabal Gurung και clutch Edie Parker.

Η Poppy Delevingne επέλεξε ένα τιρκουάζ αέρινο φόρεμα με sexy cuts του σχεδιαστή Elie Saab.

H Priyanka Chopra δημιούργησε το απόλυτο colo block look με βασικό κομμάτι μια ολόσωμη φόρμα σε πορτοκαλί χρώμα και σιέλ πέδιλα.

Η Eva Herzigová στο αεροδρόμιο προς τις Κάννες φόρεσε ένα pink tuxedo και summery αξεσουάρ.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τη Hailey Baldwin στο αεροδρόμιο με προορισμό τις Κάννες, φορώντας ένα καρό masxuline σακάκι και λευκά high top sneakers.

H Emily Ratajkowski κατέφθασε στις Κάννες με ένα urban army look.

Η Bella Hadid επισκέφτηκε ένα εστιατόριο στις Κάννες με ένα pyjama set. Συγκεκριμένα φόρεσε total nude και σατέν look και αξεσουάρ στο ίδιο χρώμα.

Η Margot Robbie φόρεσε ένα crop top, ένα loose jeans και slippers, δημιουργώντας το απόλυτο summer cool look.

Η Αlessandra Αmbrosio φόρεσε ένα cargo παντελόνι και ολοκλήρωσε με το απόλυτο layering, επιλέγοντας ένα δαντελένιο κιμονό και από πάνω ένα blazer.

Η Zoe Kravitz επέλεξε ένα neutral σύνολο με suede παντελόνι.

Read More

And More