THIS WEEK! Τι φόρεσαν οι επώνυμες; Ψήφισε την πιο καλοντυμένη!

Άλλη μια εβδομάδα με έντονο στιλιστικό ενδιαφέρον, έφτασε στο τέλος της και όπως συνηθίζουμε, έτσι και σήμερα ξεχωρίσαμε τις ωραιότερες εμφανίσεις των επωνύμων που είδαμε. Aν αναζητάς λοιπόν έμπνευση για τις βραδινές αλλά και τις καθημερινές σου εμφανίσεις δεν χρειάζεται να την αναζητήσεις πουθενά αλλού!

Ο φακός απαθανάτισε τις αγαπημένες μας celebrities σε street style εμφανίσεις, red carpets και events, όπως κάθε φορά! Η κάθε μια ξεχωριστά έβαλε τα δυνατά της να μας εντυπωσιάσει και -ναι- κάθε εμφάνιση ήταν μοναδική. Το θέμα όμως είναι σε ποια θα δώσεις εσύ το στιλιστικό τρόπαιο; Μην ξεχάσεις να ψηφίσεις την αγαπημένη σου εμφάνιση στο τέλος του άρθρου!

© Splash / Ideal Image

Η Nicky Hilton φόρεσε ένα φόρεμα σε στιλ cape του Valentino και ολοκλήρωσε με strappy γόβες.

© Splash / Ideal Image

H Miranda Kerr επέλεξε ένα floral pyjama pants Ann Taylor σε συνδυασμό με neutral tops και πέδιλα Salvatore Ferragamo.


© Splash / Ideal Image

Η Heidi Klum έκανε την εμφάνισή της με ένα total black look σε rock ύφος και με βασικά κομμάτια ένα denim shorts, ένα τοπ και μαύρα πέδιλα.


© Splash / Ideal Image

Η Pippa Middleton επέλεξε ένα παστέλ φόρεμα της Βρετανίδας σχεδιάστριας Chessie Grievson και το συνδύασε με λευκά αξεσουάρ.


© Splash / Ideal Image

Η Sarah Jessica Parker σε μια εμφάνιση μετά από καιρό, επέλεξε να φορέσει μια πλισέ φούστα, ένα σιέλ πουκάμισο και αξεσουάρ σε γήινα χρώματα.

© Splash / Ideal Image

Η Priyanka Chopra επέλεξε ένα κοραλί φόρεμα σε αέρινη γραμμή και με βολάν στα μανίκια.

© Splash / Ideal Image

Η Olicia Culpo φόρεσε ένα λευκό φόρεμα σε μίντι γραμμή και με off shoulder cut.


© Splash / Ideal Image

Η Sienna Miller σε μια βραδινή εμφάνιση φόρεσε ένα μαύρο φόρεμα με μύτες και μαύρα αξεσουάρ.

Η Τάμτα έκανε την εμφάνισή της στο live του X Factor με ένα total blue look, εμπνευσμένο από τη δεκαετία του 80′. Φόρεσε μια πλισέ πουκαμίσα και velvet over knee boots Balenciaga.


© Splash / Ideal Image

Η Jenna Dewan επέλεξε ένα cool style για να ταξιδέψει με βασικά κομμάτια ένα jeans, loose ζακέτα και καλοκαιρινά αξεσουάρ.

Read More

And More