Βικτόρια Μπέκαμ: Το αξεπέραστο στιλ της σχεδιάστριας μέσα από 20 φωτογραφίες

Όταν ακούμε το όνομα Victoria Beckham οι λέξεις που μας έρχονται στο μυαλό είναι οι εξής: κομψότητα, θηλυκότητα, πολυτέλεια, μινιμαλισμός και μια φιλοσοφία που βασίζεται στο less is more… κάτι δηλαδή που υποστήριζε και η Coco Chanel!

Τη γνωρίσαμε μέσα από το συγκρότημα Spice Girls. Τότε σίγουρα ήταν κάποια άλλη, καθώς η τωρινή της εικόνα δεν έχει καμία σχέση με το τότε. Ντάξει, τότε δεν φημιζόταν και για το τέλειο γούστο της. Τα χρόνια όμως πέρασαν, η Victoria ωρίμασε και μαζί με αυτήν ωρίμασε και το στιλ της. Από τραγουδίστρια έγινε σχεδιάστρια. Πολύ επιτυχημένη σχεδιάστρια! Με τον δικό της μοναδικό τρόπο, αυτοπεποίθηση και δυναμισμό ξεκίνησε να φοράει η ίδια τις δημιουργίες της και η συνέχεια ήταν αναμενόμενη. Οι συλλογές της Beckham προκάλεσαν φρενίτιδα και αμέσως φορέθηκαν από τις διάσημες και τις fashionistas.

Τα ρούχα για την ίδια δεν είναι απλά ραφές και υφάσματα. Είναι ολόκληρη επιστήμη. Εκτός από τη lux συλλογή της, λανσάρει και δύο ακόμα: μια πιο οικονομική σειρά γνωστή και ως “Victoria, Victoria Beckham”, καθώς και μια ξεχωριστή κολεξιόν μόνο με ντένιμ κομμάτια.

Μέχρι πρότινος, το στιλιστικό σύμπαν της σχεδιάστριας απαρτιζόταν μόνο από σκούρα χρώματα. Εξάλλου ήταν η πρώτη που έφερε στην επιφάνεια το συνδυασμό navy blue με μαύρο. Ένας συνδυασμός δηλαδή, που ξέραμε ότι είναι don’t. Και όμως η Beckham το έκανε τάση. Σταδιακά πρόσθετε έντονα χρώματα στα σύνολά της και color block στοιχεία και -ναι- πλέον οι περισσότερες εμφανίσεις της “χτίζονται” από ευφάνταστους συνδυασμούς χρωμάτων. Αυτό που μένει ανεπηρέαστο, είναι η αδυναμία της στις oversized γραμμές και στην ελαφρώς masculine αισθητική!

Επειδή λοιπόν, η Victoria Beckham είναι σούπερ στιλάτη και fashion influencer, σήμερα θα ανοίξουμε τον στιλιστικό της φάκελο και θα τσεκάρουμε τις καλύτερες εμφανίσεις της που είδαμε στο instagram. Κάνε κλικ εδώ και δες τις φωτογραφίες!

Read More

And More