Tι φόρεσαν οι celebrities αυτήν την εβδομάδα; Δες, σχολίασε και φυσικά πάρε ιδέες…

Δεν υπάρχει κάτι πιο ευχάριστο από το να ανοίγεις τον υπολογιστή σου, να μπαίνεις στο internet και να περνάς την ώρα σου βλέποντας επώνυμες γυναίκες αλλά και τι φόρεσαν. Έχοντας πάντα στο μυαλό την διάθεση να πάρεις ιδέες ή απλά να δεις σύνολα και ρούχα όμορφα συνδυασμένα μεταξύ τους το TLIFE συγκεντρώνει όσες ξεχώρισαν με τις στιλιστικές τους επιλογές την εβδομάδα που μόλις τελείωσε.


Η Cate Blanchett απαστράπτουσα μέσα σε χρυσό φόρεμα με έντονους ώμους από την καλοκαιρινή συλλογή του οίκου Alexander McQueen και τσάντα clutch με πέτρες Roger Vivier. H Jessica Alba που τον τελευταίο καιρό κυκλοφορεί αρκετά κάνοντας ενδιαφέρουσες στιλιστικά εμφανίσεις επέλεξε αυτή τη φορά ένα ασπρόμαυρο φόρεμα Αnna Sui που το μαύρο σκούρο καλσόν και οι γόβες το άφησαν να αναδειχθεί σωστά. Το φόρεμα Μaria Lucia Hohan της Katherine Heigl μας άρεσε πολύ λόγω της λιτής και συνάμα πολύ θηλυκής γραμμής του.


Η Jennifer Lopez κατά την άφιξή της σε τηλεοπτικό σταθμό της Νέας Υόρκης με παστέλ ροζ παλτό Dolce&Gabbana από το οποίο δίπλωσε τα μανίκια και σήκωσε το γιακά του, δίνοντας extra πόντους στο ’40s στιλ της. Κράτησε τσάντα φάκελο Yves Saint Laurent και γόβες με διχρωμία Charlotte Olympia. Πολύ σωστά φόρεσε η Michele Williams το floral φόρεμα Erdem διατηρώντας πολύ λιτή γραμμή με τα γκρι peep toes Giuseppe Zanotti. H Miranda Kerr είναι η απόδειξη πως τα super models μπορούν να έχουν πολύ κομψό στιλ άμα το θέλουν, με pencil φόρεμα και τσάντα από την καινούρια σειρά του οίκου Burberrys.


H Naomi Watts παραβρέθηκε σε event της φίλης της Stellas McCartney και την τίμησε επιλέγοντας ρούχο από την ανοιξιάτικη συλλογή της. Η Οlivia Palermo έκανε ένα look που εύκολα το κάνεις κι εσύ με total μαύρο σύνολο, μπότες σουέντ φλατ επάνω από το γόνατο, δερμάτινο jacket, γούνινο μακρύ γιλέκο και πήγε βόλτα παρέα με τον σύντροφό της. Ενώ η Rachel McAdams με φόρεμα Peter Som με μπλε οριζόντιες ρίγες -που αν δεν είσαι αρκετά αδύνατη είναι απαγορευτικές- και λευκό παλτό Rolland Mouret.


Πάμε στις Ελληνίδες που μας άρεσαν πολύ! Η Δήμητρα Ματσούκα που πάντα διατηρεί μία λιτή γραμμή στο ντύσιμό της αυτή τη φορά επέλεξε ένα μαύρο σε απλή γραμμή φόρεμα που το συνδύασε με μαύρα μποτάκια και σκούρο μαύρο καλσόν αναδεικνύοντας το μπεζ chic παλτό της. Η Τάμτα είναι η απόδειξη πως για να είσαι στιλάτη δεν χρειάζεται να ξοδέψεις μία μικρή περιουσία αφού κερδίζει τις εντυπώσεις με το μπλε σκούρο φόρεμα από το H&M, τις μπότες επάνω από το γόνατο από το Topshop και τα vintage αξεσουάρ της. Eνώ μας άρεσε πολύ το casual chic ντύσιμο της Τζένης Θεωνά.


H φούστα Peter Som της Rachel McAdams μας άρεσε πολύ, ενώ ο διεθνής τύπος έδωσε τα εύσημα στο Louis Vuitton φόρεμα της Reese Witherspoon. Η casual chic εμφάνιση της Jennifer Lopez γίνεται εύκολα κι από εσένα συνδυάζοντας έξυπνα τα ρούχα σου. Η λατίνα star λοιπόν συνδύασε το The Row καρό παντελόνι της με Gucci κασκόλ, Dior μποτάκια και Fendi τσάντα.

Read More

And More