Oι πιο καλoντυμένες celebrities είναι εδώ: Ψήφισε εκείνη που εσύ ξεχωρίζεις!

Οι celebrities είναι αυτή η κατηγορία ανθρώπων που έχουν επιλέξει να κάνουν μια δουλειά που τους φέρνει έντονη αναγνωρισιμότητα. Άλλοτε αυτό είναι θεμιτό κι άλλοτε απλά αναγκαίο κακό στη ζωή τους. Το σίγουρο είναι πως σε κάθε τους δημόσια εμφάνιση αποσπούν την προσοχή, ο κόσμος τους παρατηρεί, τους περιεργάζεται και τώρα μεταξύ μας αν δούμε κάτι στραβό πολλαπλασιάζεται η αξία του μέσα μας. Aς μην σκεφτόμαστε όμως έτσι αφού περισσότερες από αυτές που με τόσο ενδιαφέρον παρακολουθούμε έχουν καλή αισθητική ή καλό στιλίστα και μας κάνουν να υποκλινόμαστε στις πάντα υψηλής αισθητικής ντυσίματα τους. Είναι άλλωστε και ένας πολύ καλός τρόπος να δεις φορεμένα ρούχα που έχεις δει στους μεγάλους οίκους αλλά να πάρεις και ιδέες για το πως να συνδυάσεις ή να φορέσεις κάποιο ρούχο σου.

Αυτή την εβδομάδα έχουμε – όπως πάντα- εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί αλλά και καθημερινές βόλτες που μας δίνουν περισσότερη έμπνευση. Μην χάσεις την ευκαιρία να αναδείξεις τη δική σου αγαπημένη και να σου πω πως για ακόμη μία φορά η δική μου είναι η Olivia Palermo.

/
H Anne Hathaway φόρεσε ένα μαύρο σε ιδιαίτερο κόψιμο φόρεμα με την υπογραφή του Antonio Berardi. H Taylor Swift που μου δίνει την εντύπωση πως είναι κάθε μέρα και σε άλλο red carpet φόρεσε λευκό μακρύ φόρεμα του οίκου Elie Saab. Mε κλειστό φόρεμα που δεν άφηνε ούτε σπιθαμή από σάρκα να φανεί η Amber Valetta κέρδισε τις εντυπώσεις. Το μεταξωτό φόρεμα της έχει την υπογραφή της Stellas McCartney.

/
H Victoria Beckham πήρε το πορτοκαλί ταγιέρ της ομώνυμης συλλογής της και το συνδύασε με μαύρα ankle boots και μαύρο πουκάμισο ενώ η χρυσή τσάντα “box” μας άρεσε πολύ. Η Αlaxe Chung επέλεξε ένα ρομαντικό φόρεμα του οίκου Valentino από πράσινο ταφτά και λευκή δαντέλα. Η τσάντα της είναι Anya Hindmarch. H Cara Delevingne που κέρδισε το βραβείο μοντέλο της χρονιάς φόρεσε στην τελετή British Fashion Awards μίνι μεταλλικό φόρεμα Burberry.

/
H κομψή Κate Bosworth φόρεσε λευκό στενό φόρεμα σε peplum γραμμή του οίκου Emilio Pucci και το συνδύασε με μαύρες γόβες και τσάντα φάκελο. Το μοντέλο Laetitia Casta έκανε την πιο ενδιαφέρουσα στιλιστική επιλογή της εβδομάδας με μπορντό φόρεμα – το χρώμα της σεζόν- που είχε δερμάτινη λεπτομέρεια στο στήθος του οίκου Azzedine Alaia. H Αlison Williams επέλεξε ένα από τα πιο γωστά φορέματα του οίκου Valentino για την φετινή σεζόν.

/
Φυσικά δεν θα ήταν σωστά ολοκληρωμένη εβδομάδα αν δεν υπήρχαν αυτά τα τρία κορίτσια στην παρέα με τις καλοντυμένες! Η Miranda Kerr συνδύασε το δερμάτινο παντελόνι της με παλτό Isabel Marant, τσάντα Valentino, Βarbara Bui μποτάκια και Μiu Miu γυαλιά ηλίου. Η αγαπημένη Olivia Palermo έκανε ένα πολύ κομψό συνδυασμό με γούνινο πανωφόρι που μας άρεσε πολύ ενώ γούνινο πανωφόρι με λευκή λεπτομέρεια επέλεξε και η Kate Moss πάνω από το total black σύνολο της. Οι τρεις κυρίες δίνουν μαθήματα στιλ και για τις δικές μας εμφανίσεις.

Read More

And More