Τι φόρεσαν οι celebrities; Ψήφισε την πιο καλοντυμένη της εβδομάδας…

Koμψά φορέματα, λιτές γραμμές, άλλοτε γήινες κι άλλοτε ζουμερές αποχρώσεις επιλέγουν σε κάθε τους εμφάνιση οι επώνυμες φίλες ανά τον κόσμο. Όπως κάθε εβδομάδα οι celebrities φοράνε τα καλά τους και με σύνολα-πρόταση για εμάς περπατάνε τα red carpets.

Aυτή η εβδομάδα ήταν αρκετά λαμπερή με τα events της, όπως τα Peoples Choice όπου το δερμάτινο Dior φόρεμα της Jennifer Aniston μου καταγράφηκε βαθιά στο μυαλό αλλά και διάφορα άλλα events τα ονόματα των οποίων δεν δηλώνουν κάτι τόσο σημαντικό αλλά οι επώνυμες δεν έχασαν τη ευκαιρία να φορέσουν ρούχα με τις πιο επώνυμες υπογραφές.

Σου συγκεντρώνω τα looks που ξεχώρισα, τονίζω πως αγαπώ με πάθος την επιλογή της Jennifer Aniston και θέλω να μου πεις κι εσύ ποια ξεχωρίζεις.


H Ηelen Ηunt, που είχαμε καιρό να τη δούμε, επέλεξε μπλε σκούρο φόρεμα σε ίσια γραμμή του οίκου Michael Kors και κράτησε τσάντα box με την υπογραφή της Swarovski. H πολύ chic κυρία με το κόκκινο φόρεμα είναι η Ηelen Mirren που φόρεσε Escada και το συνδύασε με box clutch Tory Burch. H Amanda Seyfried επέλεξε φόρεμα με κομψό πλισέ του οίκου Bottega Veneta.


H γοητευτική Rachel Weisz και σύζυγος του Daniel Craig σε δημόσια εμφάνισή της επέλεξε φόρεμα σε 40s γραμμή του οίκου Bottega Veneta. Η Αlexa Chung έκανε έναν πολύ εύκολο και απλό συνδυασμό σε άσπρο – μαύρο και μας άρεσε πολύ. Ενώ η Jennifer Aniston δεν μπόρεσε να περάσει απαρατήρητη μέσα στο δερμάτινο φόρεμα σε cocktail γραμμή του οίκου Dior.


Μαύρο φόρεμα σε στενή γραμμή που αγκάλιαζε την σιλουέτα της επέλεξε η Jessica Chastain με την υπογραφή του Alexander McQueen. H Dakota Fanning επέλεξε λευκό φόρεμα με την υπογραφή Nina Ricci και loafers Miu Miu για να παραβρεθεί σε event. Στην βραδιά People Choice βρέθηκε και η Emma Watson όπου ανέδειξε πολύ σωστά το γεμάτο prints φόρεμα του Peter Pilotto.


Την Katie Holmes απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός στη Νέα Υόρκη με παλτό Isabel Marant, γοβάκια Maison Martin Margiela και τσάντα Dolce&Gabbana. H Κerry Washington φόρεσε τη συλλογή Louis Vuitton για την Άνοιξη 2013 και συνδύασε το φόρεμα με το απόλυτο trend τη σκακιέρα με γόβες Christian Louboutin. H μοδάτη μαμά και άγγελος της Victoria Secret Μiranda Kerr έπαιξε με την άσπρη – κόκκινη διχρωμία στο φόρεμά της και μας άρεσε πολύ που τράβηξε τα μαλλιά της πίσω ώστε να αφήσει το φόρεμα να αναδειχθεί.

Read More

And More