Nude γόβες! Τα παπούτσια που λατρεύουν οι celebrities και το αποδεικνύουν… Εσύ έχεις;

Σίγουρα τα εφήμερα trends είναι fun όπως όλοι οι μικροί διάρκειας έρωτες αλλά στην τελική αυτό που πάντα σε κερδίζει είναι αυτό που σε γεμίζει με σιγουριά, αυτοπεποίθηση, είναι εκεί για σένα, δεν σε εκθέτει και σε βγάζει πάντα ασπροπρόσωπη.

Οι nude γόβες είναι μια από τις διαχρονικότερες και σταθερότερες σχέσεις. Μια επένδυση που δεν θα μετανιώσεις, μία αγορά που θα απολαύσεις. Ένα ζευγάρι παπούτσια που θα φορέσεις παντού και για πάντα.

NUDE STYLING TIPS

– Ένα ζευγάρι nude γόβες μπορείς να το φορέσεις από το πρωί στο γραφείο μέχρι αργά το βράδυ.

– Ταιριάζουν με όλα τα χρώματα και μπορούν να φορεθούν όλες τις εποχές.

– Προσφέρουν ισορροπία ανάμεσα σε εντυπωσιακά σύνολα εξασφαλίζοντάς σου πως δεν θα υποπέσεις σε υπερβολές.

– Οι nude γόβες κάνουν τα πόδια να φαίνονται πιο μακριά, πιο ψηλά και πιο αδύνατα.

– Η nude απόχρωση επιτρέπει το καλοκαίρι στο μαυρισμένο χρώμα στο σώμα σου να αναδειχθεί σωστά.

– Οι nude γόβες είναι από την φύση τους chic. Όπως και να τις φορέσεις πάντα ο συνδυασμός θα είναι σωστός. Με τζιν, με φούστα, με φόρεμα, με παντελόνι. Με μαύρο, με λευκό, με χρώμα. Είναι το πασπαρτού σου για όλα. Ακόμα και για εκείνες τις δύσκολες στιγμές που ένα σύνολο σου αρέσει αλλά αναρωτιέσαι “με τι παπούτσια”.

Είναι το κομμάτι που αποθεώνουν οι celebrities και όχι άδικα.

/
Δεν ξέρω αν συμβαίνει και σε εσένα αλλά το πρώτο επώνυμο πρόσωπο που μου έρχεται στο μυαλό όταν ακούω για nude γόβες είναι η Kate Middleton. H Δούκισσα του Cambridge μοιάζει να μην τις αποχωρίζεται ποτέ. Τις συνδυάζει με όλα τα chic φορέματα δίνοντας έτσι ισορροπία και αποφεύγοντας τις στιλιστικές υπερβολές αλλά και τα λάθη. Η Angelina Jolie αγαπάει πολύ τις γήινες αποχρώσεις και δεν διστάζει να συνδυάσει το μαύρο mini με παγιέτες φόρεμα της με ένα πολύ λιτό ζευγάρι nude peep toe γόβες αφήνοντας έτσι το φόρεμα και το πρόσωπο της να πρωταγωνιστήσουν. Η Blake Lively με πιο νεανική εμφάνιση επέλεξε nude γόβες με πολύ ψηλό τακούνι που έκαναν τα πόδια της να φαίνονται ακόμη πιο μακριά.

/
Η Halle Berry συνδύασε το πολύ εντυπωσιακό φόρεμα της με ένα ζευγάρι nude κλασικές γόβες. Κι από τα Oscar σε casual – chic εμφάνιση που έκανε η Jessica Alba μέσα στην ημέρα με παντελόνι υφασμάτινο και πουλόβερ. Ενώ η Jennifer Lopez έκανε total nude συνδυασμό με pencil στενό φόρεμα και πολύ ψηλές nude γόβες.

/
Η Rihanna επέλεξε την nude απόχρωση σε όλο της το σύνολο με κολάν, μπλούζα – πουλόβερ και γόβες nude μυτερές. Η Sarah Jessica Parker που γνωρίζει καλά τους κανόνες του στιλ έφερε ισορροπία στο λάιμ με χρυσές κεντημένες λεπτομέρειες φόρεμα της με ένα nude ζευγάρι γόβες. Η Μαρία Μενούνος κινήθηκε με ασφάλεια στο ντύσιμο της συνδυάζοντας το σε έντονο χρώμα φόρεμά της με nude γόβες.

/
Η Victoria Beckham που οι στιλιστικές υπερβολές είναι κάτι που αποφεύγει με αρκετή δεξιοτεχνία τα τελευταία χρόνια συνδύασε το μπεζ με μαύρο φόρεμα που παραπέμπει σε καμπαρντίνα. Η Φαίη Σκορδά σε πρόσφατη εμφάνιση της συνδύασε τις γόβες με κόκκινο παντελόνι και πουά τοπ ενώ η Δέσποινα Βανδή καλεσμένη σε τηλεοπτική εκπομπή συνδύασε το λευκό με διακριτικό μαύρο maxi φόρεμα της με ένα εντυπωσιακό nude ζευγάρι γόβες.

/
Η Ζέτα Μακρυπούλια που επέλεξε φωτεινό κόκκινο φόρεμα το συνδύασε με nude γόβες ενώ το nude ταιριάζει άψογα και με το μοβ φόρεμα της Salma Hayek. H Σίσσυ Φειδά δείχνει κι αυτή με τη σειρά της την προτίμηση της στις nude γόβες συνδυάζοντες τις με λευκό σύνολο και γκρι σακάκι και clutch.

ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ…

/
Αν θέλεις κι εσύ να αποκτήσεις ένα ζευγάρι διαχρονικές nude γόβες κάνε “κλικ” εδώ.

Για να επισκεφθείς όλο τον οnline shopping κόσμο του TLIFE κάνε “κλικ”εδώ

Read More

And More