Οι πιο καλοντυμένες stars της εβδομάδας! Τι φόρεσαν;

Την εβδομάδα που μας πέρασε η Stella Mc Cartney συγκέντρωσε πολλούς διάσημους fans της στην παρουσίαση της pre-S/Summer 2014 συλλογή της, όπως την Cameron Diaz, την Κate Bosworth και τη Naomi Watts.
Εντωμεταξύ στο Λονδίνο η Chanel γιόρτασε τα εγκαίνια της καινούριας boutique της. H Poppy Delevigne, η Thandie Newton και η Laura Bailey ήταν ανάμεσα στους καλεσμένους, όλες ντυμένες με Chanel φυσικά.
Η Sienna Miller συνεχίζει να προκαλεί τις φήμες ότι μπορεί να είναι αυτή το νέο πρόσωπο της Βurberry καθώς εμφανίστηκε και πάλι με φόρεμα του οίκου στα Tony Awards.
Τέλος το amfAR inspiration Gala στη Νέα Υόρκη προσέλκυσε πλήθος από μοντέλα, ηθοποιούς και πρόσωπα από τον κόσμο της μόδας.

Εμείς ξεχωρίσαμε τις αγαπημένες μας εμφανίσεις της εβδομάδας και σας τις παρουσιάζουμε.

Είδαμε τη Rihanna σε casual εμφάνιση με jean ολόσωμη φόρμα και sneakers σε μια βραδιά bowling στο Manchester.
Σε πάρτι της DKNY εμφανίστηκε η Cara Delevigne με total DKNY look ενώ η Olivia Palermo επέλεξε ένα jean παντελόνι με ένα λευκό Rebecca Minkoff σακάκι, μπαλαρίνες και Mulberry τσάντα.

Με total white σύνολο εμφανίστηκε η Cameron Diaz στην παρουσίαση της νέας συλλογής της σχεδιάστριας. Η Sarah jessica Parker στο Apollo spring Gala επέλεξε να φορέσει ένα πουά Lanvin φόρεμα και σατέν γόβες. Η Sienna Miller έδειχνε πολύ όμορφη με το strapless Burberry pre-S/S 2014 φόρεμά της.

Λατρέψαμε το στιλ της Poppy Delevigne με το Chanel couture φόρεμα που διάλεξε να φορέσει στα εγκαίνια του νέου καταστήματος του οίκου, όπως και το look της Maggie Gyllenhaal με το Roland Mouret pencil dress της με animal print λεπτομέρειες. Είδαμε επίσης τη Jessica Alba με φόρεμα Narciso Rodriguez σε μια πολύ κομψή εμφάνιση.

Στο amfAR inspiration Gala είδαμε τη Leigh Lezark με maxi κόκκινο φόρεμα, τη Dree Heminway με ένα εντυπωσιακό λευκό Calvin Klein Collection φόρεμα και τη Lidsey Wixson με ένα maxi, κεντημένο, μαύρο φόρεμα σε μια sexy εμφάνιση.

Read More

And More