Τα ωραιότερα celebrity looks της εβδομάδας: Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση!

Εντυπωσιακά couture -και όχι μόνο- looks, υπέροχα αξεσουάρ και λαμπερά κοσμήματα. Η εβδομάδα που μας πέρασε είχε πραγματικά πολλές celebrity εμφανίσεις για να πάρουμε για άλλη μια φορά μαθήματα στιλ και έμπνευση.

Εσένα ποιο σου αρέσει περισσότερο; Ψήφισε αγαπημένο σου celebrity look!

/
H Blake Lively στο Parkinson’s charity event επέλεξε ένα Oscar de la Renta floral φόρεμα και το συνδύασε με ένα ζευγάρι nude Christian Louboutin γόβες.

/
H Natalie Portman στη Miss Dior exhibition preview φόρεσε ένα Christian Dior Couture strapless top, μαύρο παντελόνι και αξεσoυάρ.

/
Η Alexa Chung, σε πάρτι στο Λονδίνο συνδύασε το μαύρο βελύδινο φόρεμα της με Jimmy Choo φλατ παπούτσια.

/
Η Suki Waterhouse στο λανσάρισμα του London Style Suites with Stylebop.com στο Λος Άντζελες φόρεσε jacket και φούστα Emilia Wickstead’s.


Στο ίδιο event η Poppy Delevingne εμφανίστηκε με ένα floral Mary Katrantzou φόρεμα και Valentino ankle boots.

/
Η Rooney Mara στην πρεμιέρα της ταινίας Her, στο Rme Film Festival φόρεσε ένα λευκό Balenciaga φόρεμα από τη συλλογή spring/summer 2014 και το συνδύασε με λευκά ψηλοτάκουνα πέδιλα.

/
Η Karlie Kloss στα βραβεία Glamour Women of the Year εμφανίστηκε με ένα μαύρο maxi φόρεμα Oscar de la Renta.

/
H Doutzen Kroes στο CFDA/Vogue Fashion Fund Awards διάλεξε να φορέσει ένα Cushnie et Ochs λευκό φόρεμα με κοψίματα και το συνδύασε με ένα ζευγάρι Christian Louboutin μεταλλικές γόβες.

/
Στο ίδιο event η Ashley Olsen φόρεσε μια μαύρη σατέν maxi φούστα και την ταίριαξε με ένα μαύρο sweater και μια κροκό τσάντα.

/
Η Jennifer Lawrence στην πρεμιέρα της νέας ταινίας The Hunger Games: Catching Fire φόρεσε μια τουαλέτα σε ανοιχτό κίτρινο χρώμα Dior Couture και το συνδύασε με χρυσά ψηλοτάκουνα πέδιλα.

/
Η Victoria Beckham στα Bambi Awards εμφανίστηκε με μια μαύρη τουαλέτα από τη συλλογή της και τη συνδύασε με Chopard κοσμήματα.

/
Η Elizabeth Olsen στην πρεμιέρα του Oldboy στη Νέα Υόρκη επέλεξε να φορέσει ένα outfit Altuzarra και το συνδύασε με γόβες Gianvito Rossi for Altuzarra.

Read More

And More