BEST DRESSED: Τα celebrity looks της εβδομάδας. Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση!

Μια βδομάδα ακόμα έφτασε στο τέλος της, οι αγαπημένες μας celebrities και πάλι κυκλοφόρησαν και οι επιλογές τους στο ντύσιμο είχαν πολύ ενδιαφέρον… Όπως συνηθίζoυμε λοιπόν κάθε εβδομάδα συγκεντρώσαμε και αυτή τη φορά τις ωραιότερες εμφανίσεις που είδαμε και σου τις παρουσιάζουμε για να αναδείξεις την πιο καλοντυμένη.

Εσύ ποιά ξεχωρίζεις λοιπόν; Ψήφισε την αγαπημένη σου!

/
H Alexa Chung στο Fit Future of Fashion στη Νέα Υόρκη εμφανίστηκε με ένα εκρού μίνι φόρεμα σε ίσια γραμμή και το συνδύασε με μαύρα αξεσουάρ.

/
Η Christy Turlington στην προβολή του Citizens OF Humanity στη Νέα Υόρκη φόρεσε μια μπλε ολόσωμη φόρμα και τη συνδύασε με ταμπά πέδιλα.

/
Η Kate Bosworth σε μια εμφάνιση της στη Νέα Υόρκη φορούσε κοραλί pencil φόρεμα με χρυσές ψηλοτάκουνες γόβες και chain-bag.

/
H Cara Delevingne στο λανσάρισμα του Sky Arts Playhouse φόρεσε ένα J Brand δερμάτινο παντελόνι με μαύρο jacket and printed τοπ.

/
Η Sarah Jessica Parker στο AOL NewFronts event φόρεσε ένα φόρεμα Alexander McQueen με ψηλοτάκουνα πέδιλα από τη δική της συλλογή, SJP Collection.

/
Στο ίδιο event, η Zoe Saldana φόρεσε ένα φόρεμα από την Roksanda Ilincic autumn/winter 2014 συλλογή με κοραλί Christian Louboutin γόβες.

/
Η Jessica Biel στο λανσάρισμα της νέας συλλογής Tiffany & Co. στο Los Angeles, φόρεσε ένα Vionnet outfit και ολοκλήρωσε το look της με κοσμήματα, Tiffany & Co.

/
Η Emma Stone στην συνέντευξη τύπου της ταινίας The Amazing Spider-Man 2 στη Νέα Υόρκη, φόρεσε ένα φόρεμα Valentino autumn/winter 2014 και το συνδύασε με γόβες με floral print.

/
H Diane Kruger σε μια street εμφάνισή της στο Los Angeles, συνδύασε το Rebecca Minkoff φόρεμά της με ένα ζευγάρι Peter Pilotto for Target slip-on sneakers.

/
Στο event για το λανσάρισμα της νέας σειράς της Kate Moss για το Topshop στο Λονδίνο, η Κate φόρεσε φόρεμα και jacket από την collection της και ολοκλήρωσε το σύνολο με Lulu Guinness clutch.

/
Στο ίδιο event η Sienna Miller φόρεσε ένα ολοκέντητο φόρεμα από τη συλλογή και το συνδύασε με μαύρα booties.

/
Eνώ η Suki Waterhouse φόρεσε ένα μαύρο φόρεμα με κρόσσια και το ταίριαξε με δερμάτινο jacket και army boots.

Read More

And More