Οι καλοντυμένες της εβδομάδας: Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση!

Μια ακόμα εβδομάδα έφτασε στο τέλος της και και οι αγαπημένες μας celebrities και πάλι κυκλοφόρησαν και μας έδωσαν έμπνευση για τα καλοκαιρινά, βραδινά μας looks.

Εμείς ξεχωρίσαμε τo Elie Saab look της Diane Kruger, την κομψή εμφάνιση της Rose Byrne με το Giambattista Valli φόρεμα και τις μεταλλικές γόβες και το stylish outfit της Alexa Chung με το Carven φόρεμα και τις Bionda Castana γόβες.

Εσύ ποιά εμφάνιση ξεχωρίζεις; Ψήφισε την αγαπημένη σου!

/
Η Natalie Portman στα εγκαίνια της έκθεσης Miss Dior στη Shanghai φόρεσε ένα λευκό Dior φόρεμα από την pre-spring/summer 2015 συλλογή με κοσμήματα και αξεσουάρ του οίκου.

/
H Diane Kruger στα Critics’ Choice Television Awards, στο Lοs Angeles φόρεσε ένα gown Elie Saab.

/
H Alexa Chung σε εμφάνισή της στη Νέα Υόρκη φορούσε ένα Carven μίνι φόρεμα με Bionda Castana γόβες.

/
Η Jessica Alba στο New York Women In Film And Television Awards Gala εμφανίστηκε με ένα σατέν φόρεμα σε πορτοκαλί απόχρωση Vivienne Westwood και το συνδύασε με Giuseppe Zanotti γόβες και Kotur clutch.

/
Στο ίδιο event, η Rose Byrne φόρεσε ένα Giambattista Valli φόρεμα και το ταίριαξε με Casadei μεταλλικές γόβες.

/
Η Taylor Swift σε εμφάνισή της στη Νέα Υόρκη φορούσε μια ψηλόμεση skater skirt με αντίστοιχο cropped top και nude ψηλοτάκουνα πέδιλα.

/
Η Olivia Wilde στο Late Show with David Letterman εμφανίστηκε με ένα Stella McCartney φόρεμα και πορτοκαλί peeptoes.

/
H Sarah Jessica Parker σε event στις Κάννες συνδύασε ένα Ralph Lauren λευκό φόρεμα με ένα Dior blazer και ολοκλήρωσε το look της με γόβες από την ομώνυμη συλλγή της SJP Collection.

/
Η Nicole Kidman στην τελετή έναρξης του Shanghai International Film Festival φόρεσε ένα Dolce & Gabbana autumn/winter 2007 gown.

/
Η Jourdan Dunn στο Topman show στο Λονδίνο φόρεσε ένα αμάνικο t-shirt με μια αθλητική βερμούδα και ολοκλήρωσε το look της με PVC γόβες.

/
Στην εγχώρια showbiz και στο πάρτι του περιοδικού Ok! η Δούκισσα Νομικού φόρεσε ένα κοραλί φόρεμα Vasia Tzotzopoulou που τα ταίριαξε με καφέ δερμάτινα πέδιλα Steve Madden και ολοκλήρωσε το look της με μια τσαντα- φάκελο Zara.

/
Στο ίδιο event, η Tζένη Μπαλατσινού φόρεσε ένα περτοκαλί bandage-dress και το συνδύασε με ψηλοτάκουνα πέδιλα σε cobalt blue απόχρωση.

Read More

And More