THIS WEEK: Τι φόρεσαν οι επώνυμες; Ψήφισε την πιο καλοντυμένη!

Ενώ ο κόσμος της μόδας αυτή την εβδομάδα ήταν στην Νέα Υόρκη για τo fashion week, ο κόσμος του κινηματογράφου μεταφέρθηκε στο Τορόντο για το ετήσιο φεστιβάλ κινηματογράφου.

Η Κeira Knightley, η Felicity Jones και η Naomi Watts ήταν μεταξύ εκείνων που περπάτησαν στο κόκκινο χαλί, φορώντας Chanel, Armani και Αntonio Berardi αντίστοιχα.

Ποιά ήταν όμως η πιο καλοντυμένη; Ψηφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση!

/
H Emma Stone στην πρεμιέρα της ταινίας Magic In The Moonlight φόρεσε ένα Chloe φόρεμα και το ταίριαξε με Christian Louboutin πέδιλα και Van Cleef & Arpels κοσμήματα.

/
Η Poppy Delevingne στα εγκαίνια της έκθεσης Chanel Second Floor στο Λονδίνο εμφανίστηκε με μια διαφανή ολόσωμη φόρμα, ασπρόμαυρο jacket και μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες.

/
Η Jessica Alba σε μια εμφάνισή της στους δρόμους της Νέας Υόρκης φορούσε ένα Roland Mouret pencil φόρεμα με ασημί ψηλοτάκουνες γόβες.

/
Η Suki Waterhouse στο Burberry Art Of The Trench event στην Τaiwan εμφανίστηκε με ένα σκούρο μωβ Burberry Prorsum φόρεμα και το συνδύασε με μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα και ασημί clutch.

/
H Κeira Knightley στην πρεμιέρα της ταινίας The Imitation Game στο Toronto Film Festival εμφανίστηκε με ένα Chanel φόρεμα και το συνδύασε με Paul Andrew πέδιλα σε powder pink απόχρωση.

/
Στο ίδιο event και στην πρεμιέρα της ταινίας Still Alice, η Julianne Moore φόρεσε ένα Chanel Couture φόρεμα και το ταίριαξε με χρυσά πέδιλα και clutch.

/
Η Diane Kruger σε εμφάνισή της στη Νέα Υόρκη φορούσε ένα φόρεμα Prabal Gurung από τη συλλογή spring/summer 2015 , λίγες μέρες αφού παρουσιάστηκε στο catwalk του Fashion Week στη Νέα Υόρκη.

/
Η Rose Byrne στην πρεμιέρα της ταινίας Adult Beginners στο Torondo Film Festival εμφανίστηκε με Phillip Lim 3.1 τοπ και φούστα και ολοκλήρωσε το look της με Tiffany & Co. κοσμήματα.

/
Στο ίδιο φεστιβάλ και στην συνέντευξη τύπου της ταινίας Still Alice, η Κate Bosworth εμφανίστηκε με ένα Emilio Pucci φόρεμα και Bionda Castana γόβες.

/
Η Stella McCartney σε event της Jaguar στο Λονδίνο, εμφανίστηκε με μια μαύρη jumpsuit, ψηλοτάκουνες γόβες και clutch.

/
Στο Torondo Film Festival και στην πρεμιέρα της ταινίας The Theory of Everything η Felicity Jones φόρεσε ένα φόρεμα από τη συλλογή Armani Privé autumn/winter 2014.

/
Ενώ στην πρεμιέρα της ταινίας Where We’re Young η Naomie Watts φόρεσε μια τουαλέτα Antonio Berardi από τη συλλογή autumn/winter 2014.

Read More

And More