Ποιες από τις ανοιξιάτικες τάσεις προτιμούν οι σταρ;

Κάθε χρόνο η μόδα προτείνει αμέτρητα πράγματα και πολλές τάσεις. Πάντα όμως υπάρχουν μερικές που πραγματικά υπερισχύουν των άλλων. Και συνήθως είναι αυτές που αγαπάνε και οι σταρ. Τυχαίο;

Πρεμιέρες, βραβεία, κόκκινο χαλί… Οι επίσημες εμφανίσεις των σταρ τις φέρνουν πάντα ένα βήμα μπροστά από την κάθε σεζόν! Δες εδώ τις πιο πολυφορεμένες τάσεις…

Λευκή δαντέλα

Οι Dolce & Gabbana δημιούργησαν μια ολόκληρη τάση μέσα από την ανοιξιάτικη συλλογή τους και τα φορέματα από λευκή δαντέλα! Οι celebrities τα αγάπησαν από την πρώτη στιγμή και τα φοράνε με την πρώτη ευκαιρία! Η Anne Hathaway τιμάει την τάση με μίνι και κρόκο φάκελο. Η Emily Browning συνδυάζει το φόρεμα με τη μικρή ουρά με nude ψηλοτάκουνα και πολύ έντονο σκούρο κραγιόν. Η Jennifer Lawrence επιλέγει μάξι με λευκό κορμάκι και nude σανδάλια.

Minimal Chic

Ο μινιμαλισμός είναι επένδυση! Απέκτησε φέτος το ανοιξιάτικο φόρεμα που θα μπορείς να συνδυάζεις κάθε σεζόν! Η Claudia Schiffer επιλέγει μαύρη μάξι τουαλέτα Yves Saint Laurent Edition Soir. Η Michelle Williams φοράει γκρι μίντι φόρεμα Chanel Haute Couture με μαύρες “βάτες” και μαύρες γόβες. Η Terese Palmer επιλέγει λευκό φόρεμα με ουρά Cushnie et Ochs και μαύρα παπούτσια Aldo.

Color Block

Τα χρώματα της Άνοιξης ανανεώνουν τη διάθεσή μας! Η Jennifer Lopez συνδυάζει φούστα σε έντονο πράσινο με χρυσή ζώνη και χρυσή τσάντα! Η Fergie γιόρτασε τα 36α γενέθλιά της με κοραλλί μίνι φόρεμα Herve Leger και τιρκουάζ peep toes. Η Jessica Alba ψηφίζει Proenza Schouler που συνδυάζει πορτοκαλί με πράσινο.

Metallics

Τα μεταλλικά υφάσματα προσφέρουν πάντα την απαιτούμενη λάμψη! Το κάνουν λοιπόν και αυτή την Άνοιξη. Η Jennifer Aniston και η Uma Thurman προτιμούν χρυσό με Valentino Haute Couture και Lanvin αντίστοιχα! Η Katy Perry πάλι προτιμάει ασημένιο με Matthew Williamson.

Nude

Ήρθαν, σάρωσαν το περσινό καλοκαίρι, παρέμειναν ψηλά τον Χειμώνα και συνεχίζουν ακάθεκτα και αυτή τη σεζόν. Τα γυμνά φορέματα είναι η πιο σέξι επιλογή που έχεις στη διάθεσή σου! Η Karolina Kurkova και η Aber Heard ψηφίζουν ‘χρώμα του δέρματος’ με Michael Kors ενώ η Rosie Huntington Whiteley επιλέγει nude με απλικαρισμένες αστραφτερές λεπτομέρειες από τον Valentino Haute Couture.

Read More

And More