Ποπ κορν, πίτσα… 10 απολαυστικές τροφές που δεν είναι και τόσο κακές τελικά για τον οργανισμό

Κάθε φορά που τις συναντάς στο μυαλό σου χτυπάει συναγερμός. Αυτές οι τροφές παχαίνουν!! Πατάτες, σουβλάκι ή πίτσα, βούτυρο και ζάχαρη είναι οι τροφές στις οποίες παλεύεις να πεις ένα μεγάλο ΟΧΙ για να φροντίσεις τη σιλουέτα και την υγεία σου. Κι αν σου έλεγα πως αυτές οι τροφές δεν είναι και τόσο… κακές όσο φαίνονται;

Φτιάχνουμε τη λίστα με δέκα τρόφιμα που θεωρούνται παχυντικά κι όμως μπορείς να τα βάλεις στο μενού χωρίς να έχεις να φοβάσαι τίποτα!


KANE ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις όλα τα τρόφιμα…

Don’t Forget: Σωστή διατροφή σημαίνει πως δεν στερούμαι και δεν αποκλείω καμιά τροφή από το μενού. Σωστά; Αυτό λοιπόν από μόνο του μπορεί να σε βοηθήσει να βρεις την fitness ισορροπία σου.

Keep In mind: Τα πάντα είναι θέμα σωστής προσθαφαίρεσης. Πόσες θερμίδες παίρνεις την ημέρα; Πόσες καταναλώνεις με τις καθημερινές σου δραστηριότητες; Αν αφαιρώντας τον πρώτο αριθμό από τον δεύτερο, το αποτέλεσμα είναι θετικός αριθμός, τότε πρέπει να κοιτάξεις πάλι τις συνήθειές σου. Αν πάλι ξοδεύεις όσες θερμίδες παίρνεις από το φαγητό, τότε θα παραμείνεις στα ίδια κιλά. Τέλος, όταν οι θερμίδες που καις είναι περισσότερες από αυτές που τρως, τότε απλά θα χάσεις κιλά. So, do the maths!!

Read More

And More