Τι έφαγαν οι Άγγελοι της Victoria’s Secret μέσα στο αεροπλάνο για Παρίσι;

Ο μήνας Δεκέμβριος δεν έχει στιγματιστεί μόνο από τα Χριστούγεννα, τα λαμπιόνια, τα γιορτινά τραπέζια και τα λαμπερά στολίδια. Ο μήνας Δεκέμβριος είναι η εποχή που κάθε κορίτσι του fitness, του fashion και του beauty περιμένει πως και πως για να δει το φαντασμαγορικό show της Victoria’s Secret, το οποίο γίνεται μόνο μια φορά το χρόνο και φέτος θα λάβει χώρα στο Παρίσι. Για αυτό το show, λοιπόν, τα μοντέλα προετοιμάζονται εδώ και καιρό. Τα beauty μυστικά τους διαρρέουν σταδιακά στο διαδίκτυο, ενώ τα fitness tips που αποκαλύπτουν μας “πωρώνουν” ακόμα περισσότερο.

Στη δημοσιότητα, που λες, βγήκε το διατροφικό μενού που ακολούθησαν τα διάσημα μοντέλα καθώς πετούσαν από Αμερική για Γαλλία. Τι τσιμπολόγησαν οι Άγγελοι; Ποια είναι τα υγιεινά σνακ που παρήγγειλαν μέσα στο αεροπλάνο; Πάμε να δούμε..

Μέσα στο αεροπλάνο υπήρχαν δίσκοι με χρωματιστά μακαρόν και light ποπ-κορν που τσιμπούσαν που και που οι Άγγελοι! Σε γενικές γραμμές τα μοντέλα μπορούσαν να απολαύσουν μούρα, κομμένα φρέσκα φρούτα, ατομικές κις λορέν και οργανικό γιαούρτι.

Πιο συγκεκριμένα, το πρωινό τους περιλάμβανε τρεις επιλογές. Η μία ήταν ομελέτα με ασπράδια αυγού, η άλλη βρώμη ολικής με γιαούρτι ή γάλα και η τελευταία pancakes ολικής με blueberries. Σαν μεσημεριανό, κάποιες επέλεξαν φιλέ μινιόν με σαλάτα από κινόα και kale ή μαριναρισμένο στήθος κοτόπουλου με μυρωδικά και λεμόνι με την ίδια σαλάτα.

Read More

And More