Ελένη VS Σταματίνας… Ποια κέρδισε την πρώτη μάχη της χρονιάς ; Η ξανθιά ή η μελαχρινή ;

Η χθεσινή μέρα, ήταν ουσιαστικά η πρώτη μέρα όπου η μεσημεριανή ζώνη ήταν σε πλήρη… ανάπτυξη και… αντιπαράθεση ! Και γιατί σας το λέω αυτό; Γιατί ήταν η πρώτη μέρα, όπου τα μεσημεριανά διασταύρωσαν τα ξίφη τους χωρίς… απουσίες.

Βλέπετε, χθες Τετάρτη στον αέρα βρέθηκε και η “Ελένη” και το “Made in Star”, αλλά και το “Πολύ Μπλα-Μπλα”, το οποίο μετά από περίπου δύο εβδομάδες απουσίας, επέστρεψε δριμύτερο στους δέκτες μας. Ετσι, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε για το πως μοιράστηκε η πίτα της τηλεθέασης και για το αν οι δύο… μελαχρινές, κατάφεραν να κάνουν δύσκολη την τηλεοπτική ζωή της λαμπερής ξανθιάς !

Εχουμε και λέμε… Ναι εννοείται πως η Ελένη Μενεγάκη κατάφερε να τερματίσει πρώτη, ανεβάζοντας στον Alpha στο υψηλότερο σκαλί τηλεθέασης ,όμως, στα ποσοστά της εκπομπής σημειώθηκε μία αισθητή πτώση, μιας και απ ΄ότι φάνηκε, το “Μπλα-Μπλα” και η Σταματίνα έχουν καταφέρει να αποκτήσουν πιστούς φίλους, παρα το γεγονός ότι η εκπομπή δύο μέρες είναι στον αέρα και δέκα δεν είναι.

Εκείνη που όπως ήταν αναμενόμενο δέχτηκε το μεγαλύτερο χτύπημα από πλευράς τηλεθέασης ήταν η Νκολέττα Ράλλη και το “Made in Star” που κατρακύλησαν ακόμα περισσότερο στους πίνακες τηλεθέασης.

Και για του λόγου το αληθές ; Το “Ελένη” σημείωσε κατά μέσο όρο 18,1% και 22,8% στα νεανικά, το ”Μπλα μπλα” στο 15,0% στο σύνολο και 11,3% στα νεανικά, ενώ το “Made in Star” έπεσε κάτω από την βάση με 8,5% στο σύνολο και 8,0% στα νεανικά.

Και φυσικά αξίζει τον κόπο να σας επισημάνω, πως πολύ υψηλά ήταν τα νούμερα και πάλι για την επανάληψη του «Κωνσταντίνου & Ελένης» στον Ant1 που έκανε 20,2% στο σύνολο και 27,9% στα νεανικά, μιας και όπως σας είπα από την πρώτη μέρα, ο τηλεοπτικός εφιάλτης της Ελένης φέτος δεν θα είναι τα… live προγράμματα, αλλά οι ελληνικές σειρές σε επανάληψη και κυρίως το αήττητο “Κωνσταντίνου και Ελένης”, το οποίο μπορεί να έχει παίξει χιλιάδες φορές ,όμως, κατά έναν περίεργο τρόπο εξακολουθεί να έχει φανατικούς οπαδούς.

Read More

And More